Верните графики - ежедневно обновяване на цените на имотите в картинки
Цитат на: Scyther в 17 Юни, 2011, 00:41:42Цитат на: Невидимко в 17 Юни, 2011, 00:21:04Додец, ако ще ме продаваш, 3000$ поне можеш да спечелиш.Ха, ей я на далаверата! Кой колко дава за IP? Бонус и-мейла и личната кореспонденция. Скитъре предложи си услугата на Сахиб, но не се излагай за 100$, помисли че апартамент имаш да обзавеждаш. 2500 е минимума!За по-малко е грехота да ме предадеш на този звяр. Ловецът на (още не знам кои) глави.
Цитат на: Невидимко в 17 Юни, 2011, 00:21:04Додец, ако ще ме продаваш, 3000$ поне можеш да спечелиш.Ха, ей я на далаверата! Кой колко дава за IP? Бонус и-мейла и личната кореспонденция.
Додец, ако ще ме продаваш, 3000$ поне можеш да спечелиш.
Цитат на: Невидимко в 17 Юни, 2011, 00:51:51Цитат на: Scyther в 17 Юни, 2011, 00:41:42Цитат на: Невидимко в 17 Юни, 2011, 00:21:04Додец, ако ще ме продаваш, 3000$ поне можеш да спечелиш.Ха, ей я на далаверата! Кой колко дава за IP? Бонус и-мейла и личната кореспонденция. Скитъре предложи си услугата на Сахиб, но не се излагай за 100$, помисли че апартамент имаш да обзавеждаш. 2500 е минимума!За по-малко е грехота да ме предадеш на този звяр. Ловецът на (още не знам кои) глави.За такава куха глава, толкоз кинти. Нещо не пишеш тук откак те напече кухата лейка и бълваш огромна сволоч в другия форум. Май и това трябва да го покаже Скитър. Ако никой не знае, как се подвизава кухата лейка Невидимко в другия форум, ще му подскажа- Гладен брокер и Драгомир Радев. Че е гладен е ясно, иначе няма да изперква по този див начин. Не може да имаш нормален живот и да изперкаш тотално, че по 20-30 минути да натискаш случайни клавиши. Представям си те луднал, криещ три трупа в мазето изрисувал стените с кръстове и пентаграми от кръв в квартирата на нищо неподозиращ хазяин и отправил зареян поглед в тавана да щрапаш по клавиатурата
............ В оня скоро ще останете само ти, изперкалата камелия, идиотко, дичо и иворад.
Цитат на: Невидимко в 18 Юни, 2011, 20:46:17............ В оня скоро ще останете само ти, изперкалата камелия, идиотко, дичо и иворад.И ти под безумни никове, драскащ през проксита небивалици с по няколко несвързани символи. Имаш ли шизофрения, наистина се питам, но може и да е някакво временно разстройство на съзнанието, получено в последните топли дни.
Нищо няма да местя. Отказах се да редактирам форума. Всеки има право на мнение и то е в контекста на конкретна тема. Извън контекста на темата, мнението не е мнение, а изявление. Разделяйки тема, мнението звучи безтегловно, защото липсва контекста или причината, поради която е породено. Това води до непредсказуеми резултати и хаос. В най-добрия случай е нова тема, която всеки може да пусне сам. При всички случаи, такъв тип модераторска намеса ще навреди повече, отколкото ще помогне. Искаме свободен форум - нека да е такъв.