Извинявам се, наистина не допуснах, че гледаш сериозно на тези работи. За мен инфо от търг. рег. е мъъъъничко по-полезна от статия в "Паралели". Все пак там (тр) се вписват обстоятелства, дадени за вписване от самите субекти. И аз вписвам - не виждам това с какво може да подскаже на който и да е нещо за фирмата... освен, че я има и че работи... или нещо такова.
Ако това е нещо полезно, значи съм поизостанал. Е, все пак от чисто морални съображения някой може да реши да не направи изгодна сделка, заради съдружник със съмнителна биография във фирмата контрагент... или да изчака фирмата контрагент да покрие всичките си задължения, за да направи изгодна сделка с нея... въпреки, че и двете са напълно невъзможни неща. Първото - заради същността на самия бизнес, а втората - по чисто счетоводни причини.
Смятам, че форумците, живеещи извън България, могат да вземат предвид казаното от мен, за да избегнат някои наистина лесно преодолими заблуди. Информацията (тр), дори и интересна, е чисто тривиална.