Ай, за кебапа и герберастията!
скитъре,герберстията е бъдещето на бг и колкото и да ти се струва невероятно то е за добро.... ма дай заебеме за сега политиката,защото ако почна да те светкам за кво иде реч,току виж стигнало до ушите на ора,които не трябва да знаят кво ще им са случи.
нали си спомняш,че ви казвах неща от рода на "секвои,които се правят на магарешки бодили" и че те са най опасните..... казах ви го и по друг начин-в бг си имате архитект на бъдеще.....
казвах ви и че наследниците на ДС,дет си мислят,че е притежават тая държава,просто нямат никъв шанс?
забеляваш ли невъзможностите,които вече се случиха,са за една година?
да си вервал,че пеевски и василев ще се изпокават?че ше им замине банката?
вярвал ли си някога,че станишев ще сдаде властта отсамосебе си?
ами не само ти не си вярвал,ами и самият станишев не е вярвал......
от декъ станишко ше знае,че печелейки властта (битката) , ще загуби войната?
та,не се кахъри за герберистите..... те ше са доброто....не ги гледай кви са бат ти бойко,или цветанов- те са нищо повече от пионки
тук баш совите не са тва,което са......
ше се опитам да ти го обясня така:
представи си една шахматна дъска с фигури-тва е един домейн (система) . ти си няква фигура,муза е друга фигура и т.н. всички сте фигури.
бат ти бойко,станишев и прочие са по големи фигури-кой царица,кой цар,кой топ и т.н.
ти ако речем си офицер,може да предположиш на къде моа да се мести някое конче,или царица.
бат ти бойко и станишев знаят как се мърдат по слабите от тях фигури ,както и силните като тях.
какво е това,което нито ти,нито бат ти бойко и станишев знаят? ами вие всичките сте фигури в домейна шахматна дъска.знаете неговите закони,можете да предвидите коя фигура,как може да се предвижи и си мислите,че всичко знаете.
как скитъре,някой може да знае повече от царицата или царя?
ами шахматиста,скитъре
шахматиста е от друг домейн.
аз скитъре съм шахматист.
и тва,което виждам е ходове на шахматист.
дай да си припомниме с теб матрицата-нео и оракула:
-внимавай да не счупиш вазата!
- коя ваза?
-тази ваза.
-ама как знаеше,че ще я счупя?
- по важното е,дали щеше да я счупиш,ако не ти бях казал да внимаваш с вазата
или ква е мъдростта,която малко хора(почти никой) виждат тук ?
имаше един форумец "кев" в инвестора,който даде най правилния отговор,защото или го е прочел някъде,или е бил достатъчно умен да си зададе правилния въпрос
отговора е :
най добре предсказват бъдещето тези,които го правят
та за кво ти мешам матрицата с политиката в бг?
ами защото бъдещето лесно се предсказва,ако знаеш,че някой го произвежда,стига да познаваш този някой.
аз го познавам този някой (не лично,а стратегически) ..... и мога да ти кажа,че въобще не мога да му стъпя на креативността.нива над мене е...... а рядко ша чуеш от мен,че някой е по мъдър от мен.
ама тва,че е по мъдър от мен означава,че не мога да иззиграя такива гениялни ходове,но не означава,че не мога да ги видя
повече за сега не мога да ти кажа,не,че не знам,не че не искам,ами защото ако нео знаеше,че ше бутне вазата,в случай,че го предупредиш да внимава с вазата,нямаше да я будне
което за сега ти трябва да знаеш,ако не си разбрал бръщолевиците ми по горе е,че дори и някои фигури да ти се струват мръсни,грозни,изкаляни,одращени и т.н. , тва няма значение,значение има в това,кой ги мести