Ей, Маранди!
Пак ме провокираш. А си мислих снощи - изЯсних се, айде вече мога - ал палто и гит.
..........
Музова,
замести женския вокал вместо любовта ( мъж/жена ) с Държавата - БГ в момента. Т.е. Българин/Държава отношението.
Толкоз ли нямаш абстрактно мислене?
Черната маймуна Мери Джей перфектно се е превъплатила в ролята на лицемерната Държава ( Сатаната ) в цял Свят. Тя затова е и подбрана да е черна в клипа и уж ти говори за лИбоФф ....
Демек - идеш само да просиш, да искаш, па нищо не си дал досега - докато ( тя ) Държавата го е попиляла и съсипала човечецът през т'ва време от данъци и кот' се сетиш и го тика да дърпа даже и дългове и да разпродава имотите наследството си дори и да залагат и бъдещето на децата си даже напред като роби.
Черната маймуна е перфектен образ на случващото се и ползва точния похват, демек играе "ролята" пИрфектно на "бунтуващата" се Държава, но едва ли има идея защо точно тя е била подбрана от режисьорите и с каква цел.
-------------------------------------------------------------------------------------
Примерно, за да бия подобен добър проект и то касов на мен ще ми трябват няколко месеца и екип, за да го направя по-добре като "скрито" послание и ще бъде 100 пъти по-евтино със сигурност, но впечатлява. А, Русото много рядко се впечатлява - но проекът е гениален наистина.
А, ти си мисли за ЛюбоФффтЪъъ ... още и ....., че текста бил за мъжЪ и женатЪ ... - докато той е за данъците в бъдеще, които да очаквате - ще са само нагоре и никога надолЕ ...
Нали в днешно време мерите всичко на касова основа и оттам се определя кой е умен/прозСтт, дебел/хърбав, красив/грозен и т.н.
При подобно задание да е касово и да го бия - ще ми трябват няколко месеца - само ще посочвам с поглед трябва ми тоя, тоя, тоя и тоя .... без да знаят защо. Нали всичко вече било стинки ....? ( няма морал, етика, парадигми и вселенски закони ). Та, мога да го бия на касова основа и ко ....?
После една година няма да мога да изляза от банята да се мия от мръсотията, която съм си лепнал сам да зарибя офцете.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
П.П. Демек любовта на Пацо към държавата и професията му изяде главата - понеже тъкмо излязохме от казармата и те закриха Варненска корабостроителница, а тя беше 17-та в Света по него време.
Тя бълваше навремето по 12-15 кораба годишно, а сега е превърната за декор на тъп холивудски екшън за 3-4 дни и сцени с ръкопляс-ръкопляс и сюжетът се развива в Сомалия.
Демек "декорът" 17-ти в света по производство на кораби = Сомалия в наши дни. Ми брауссс ... ко друго да каже Поетът
После пак ще събира паяжините декорът, докато филмът веднага ще го осребрят само за 2 седмици след излъчването му - същото се случи и с Бургаска и Русенска кораборстроителници.
П.П. Някога проектирахте кораби за износ и няма потънал БГ кораб от всички построени досега, а сега се радвате на магазин от типа "Всичко за левче." и т'ва се водело "бизнес".
Къде бяхте - къде отидохте, Мадам? ( риторично )