Демек, задавай въпрос по въпрос, понеже страшно ме затрудни да те изчета и да прескачам от една материя в друга кат' пеперуда.
Не е задължително да ги възприемаш като въпроси.
Аз просто изброявам къде имам празноти в познанията си или съмнения. Набелязвам насоки на разговор, които на мен субективно биха ми били интересни.
Защо пък изначално да изключваме, че има четящи форумци, които са спецове по темата пенсии и осигуряване и набързо да изнесат кратко, сбито, систематизирано и полезно изложение. Това просто между другото, че поне да остане някакъв смислен и положителен резултат.
Основното, което съм се опитал да втъкая във въпросите и размишленията си е предположението, че вероятно този горещ спор, който се разрази около Ср.Фонд в правителство, парламент, БНБ и т.н. може да се окаже лишен от предмет.
Просто не съм надарен с качеството да се изразявам винаги еднозначно ясно и най-вече кратко.
Цялата работа може да се окаже някаква политическа интрига.
Аз много те харесвам и те разбирам
Мога да споделя моя опит, че когато се изследва даден "спорт", съм на тактиката белене на лук - т.е. люспа по люспа. Като една люспа не се преминава да се кълца следващата, ако не съм разбрал предназначението на настоящата и как тя си взаимодейства с предходните.
----------------------------------------
Спирам с лигавенето и наистина писал съм доста по тази тема в блога си, т.е. бунтувам се за нещата, които споделяш.
----------------------------------------
Вчера гледам, че Хачо Бояджиев е починал и ми стана кофти, имах статия с критика към предаването му:
http://marandi.blog.bg/biznes/2011/12/17/bylgariia-quot-umria-quot-da-jivee-bylgariia.868306Там примерно съм се ядосвал: "Добре, каква е разликата между българската и немската баба, щот' първата ми е майка примерно и с какво го е заслужила тя това - държавата да я подритва.
-----------------------------------------
И ми е кофти, т.е. алкохолизарам се и си мисля защо па Хачо вчера, а не бях аз. Той беше хубав мениджър, такива почти няма в БГ-то още изградени.
И демек ред сълзи, ред сополи, малко драчене с бебетата, колкото да се посмеем и така със Сребристия фонд, пардон "Диамантен" може да го направят