Ся бегло прегледах кондиката, та да вметна малко и язе за активиТЕ и пасивиТЕ.
----------------------------------------------------------------------
Значи,
ако се накъркам с една бутилка алкохолец по логиката на бебе Коганев т'ва е актив, щот' си правя кефа и съм разполагал с него. Ако съм я плащал и си гледам джоба, джоба ми вика "Тц, пасив е." Ако питам доктора и той ще ме убеждава, че е пасив, щот' съм се тровел. Ако я къркам тая бутилка в кръчма и я споделя с някой непознат и зафорфим някое успешно начинание, което надминава пасива ми в джоба, значи пак отиваме на актив.
Ако на сутринта имам махмурлук и пропилея време за възстановяване и изпусна кинти, пак отидохме на пасив, ако обаче се окаже, че съм щял да се набутам с потенциална "инвестиция" и съм пасувал ситуацията, пак се заформя актив.
Ако, сутринта в чаршафите откриеш, че до теб лежи жена, с която си споделил бутилката и не си плащал за нея, сякаш ситуацията пак клони към актив. Ако жената вземе, че ти приготви и закуска в леглото ...... ихаа - размИчтах се. Ами, ако се окаже, че жената е грозна?! - Т'ва за какво ще се брои? - хихи
------------------------------------------------------
Та, да не продължавам активната пасивност и пасивната активност, както дума бебе Асен и за кое съм бил активен и за кое пасивен, щот' контрола бил уж мой, а па иначе мен ме контролирали и тогава било пасив
П.П. Бебе Булкан-чи да ме прощава за примера с алкохолеца, за който неговия пост ме вдъхнови
Чиърс-а дан' забрайкам!