Хрумна ми да питам marandi, случайно да си чувал за Елена или Николай Стоеви (художници са от Търново)?
Ето малко мерудия от мен. Но в замяна обясни му за бъговете на Маранди
Ау ... звЕр си - хихи
Кое не разбра пак?
Имаш потребител на проекта ви, за който на тИбя са ти дали права. Демек в случая се явяваш администрация. Имаш потребител ( в случая бебе Нирвана ), който зададе въпрос.
Май наистина сбърках, че тръгнах аз да му отговарям, защото не е моя работа.
------------------
Още колко комплекси ще си избиваш на мИня и ще се ослушваш да отговориш на потребителя си? Сякаш в частен бизнес не си оперирал, щот' кат' ти гледам подхода 1000 клиента наготово да ти дадат и ти ще ги разгониш сам за 1 година време.
-------------------
Кажи на какъв език пишеш, за сорс кодове ли говориш и т.н. - демек вкарай малко самочувствие
Ако искаш може и до другата година да говорим защо ми стана смешно, че ти си давал гаранция на нещо си? Явно си нямаш хал-хабер, понеже всяка читава компания за тенекия ( хардуер ) и софт имат по над 15-20 нива на контрол за качеството под формата на тестове и после дават едни гаранционни карти на баламите дет' са им се доверили.
Та, изречението аз давам гаранция меко казано ме развесели, а сега юркаш и Додича да ми "обяснявал". Какво да ми обясни, че си администрация в случая и не си вършиш работата и ще си загубиш потребителите и ще си говориш сам ли? Това ли да ми обясни? Или да ми покаже гаранционна карта дет' пише Барби на нея за нещо си, та да ти видя гаранцията?
----------------------
Малей, Челси ги бях отписал, а те вкараха интрига в мача - хихи