маг,тва че се съмняваш в увереността е много умно и ползотворно нещо.
знаеш ли що? щото парадирането със самочувствие в почти всички случаи е нищо повече от подсъзнателно неудовотворение.
особено в света в който ти живееш.
та тва,че се съмняваш в мен,немъ да критикувам,напротив.
по същия начин бих подходил и аз.
нека ти кажа една остропредуманица ,нейните следствия и ПОследствия от науката,наречена асеномика:
на секвоята не й е нужно да парадира,че е висока.
за кво й е? тя го знае и всички я виждат.за кво й е да се самодоказва?
виж,с магарешкия бодил ситуацията е друга.
понеже в гората има конкуренция за слънце,много магарешки бодили си мечтаят,че утре ще станат секвои,а още повече магарешки бодили ТВЪРЯТ,че са секвои!
истината е,че колкото и да твърди даден магарешки бодил,че е секвоя,се си остава магарешки бодил.
че дори и в повечето случаи кога чуеш някой да ти заразправя колко висока секвоя е и колко е убаво да ти свести слънцето по цел ден,да знаеш,че е почти на 100% е нищо повече от магарешки бодил.
ама тва маг е в твоя свят.там негде в равнината.този свят е една бивша градина,отдавна занемарена и обрасла с будени,които ви смучат сока и не ви дават да порастнете над тях-вие дърветата.
са нека ти кажа,че има рзлични светове.тва са различни системи,където не само правилата,но и участниците са други.
демек един закон за даден домейн е изключително неприлижим в друг домейн.
а в света,в който аз се моткам,законите са други.... там почти нямаш магарешки бодили-те постоянно идват и още по бързо си отиват.за нула време изсъхват и стават само за тор,да наторяват секвоите.
в този свят браточка не само,че има секвои,които твърдят,че са секвои.
има и друг тип,дето в твоя свят ги немъ,немъ и да ги има.
тва са секвои,които твърдят,че са магарешки тръни.
и кат се опиташ да ги прикоткаш под сянката си,че да ги засенчиш , да изсъхнат и да си ги използваш за тор,те вземат,че били по сенчести от теб и ти почнеш да съхнеш
така че използвай си закона за магарешкия трън,твърдящ,че е секвоя,ама само дорде си в твоя свят.
много внимавай,ако речеш да смениш домейна един ден.че при секвоите тор и слънце колко щеш,ама всичко е за сметка на постоянно прииждащи магарешки тръни,мислещи се за секвои
що се отнася до правенето на форум,явно не си ме разбрал правилно,защото аз съм се изказал достатъчно неправилно.
под форум без модератори аз имам предвид нещо друго.имам предвид,че искам да кумуникирам с хора,които няма да се оставят да се гаврят с тях.не да им подарявам свободата,че да са свободни,щото няма да са.
искам хора които не толерират ПО НИСШИ СЪЩЕСТВА ОТ ТЯХ да ги контролират!
искам да виждам осъзнато свободни хора,НЕ искам да виждам хора,които не са осъзнали как да мислят и да се борят за свободата си.
искам форум в мойто модераторите да са роби на форумците,не форумците да са роби на модераторите,нито пък да давам фалшво чувство за свобода,защото няма модератори.
тва е нищо повече от мечешка услуга.тва е мъдрост назаем.
не искам да раздавам риба на тоя и на ония,защото по този начин те никога няма да се се научат да ловят риба.
искам заедно да сме рибари,не да съм рибаря,раздаващ "ужким" безплатно риба.
форума е не релевантен.аз пишех в инвестора щот никой никога не ме е трил,колкото и неудобен или вулгарен да е бил постинга ми.
само веднъж ме изтриха преди 2 години,но хавата бе друга- писах за опшъни когато вече бях решил да не пиша за опшъни. и вместо говоря открито,използвах градинарска терминология-домати краставици ,колчета,тор и т.н.
беше с цел малкото хора които знаят за кво говоря,да разберат кво имам предвид,а останалите да си мислят,че нещо съм препушил с марихуана.
ама се насъбраха много хейтърчета да ми се подиграват колко съм тъп и модератора ги позатри,та и мен.
но тва маг е неосъзната грешка.не требе да се наказат такива грешки.човека ми направи мечешка услуга,без да знае.......ми че ти и работата му не изисква да има такива познания.ни съм правил проблем ни нищо.
ама тоя модератор ел.б или нещо такова беше,тоя трие наред и не само мен.той просто си трие.ей така,щото може.
предупредих го,ама не. бил съм го бил заплашвал.....
маг,всяка жаба да си знае гьола.в гьол дето жабите ядат щъркели,аз не обичам да се плискам.
а щъркели,които се оставят жабите да ги кълват... те не са щъркели батка, такива са само на външен вид,иначе са със съзнание на мухи.
ни ми требе да плувам в такъв гьол,ни ми требе да контактувам със щъркели,които имат подсъзнание на мухи.
но има много щъркели,на които с десетилетия им е набивано в главите,че са мухи.ама толкова много,че са станали подсъзнателни мухи,че да моа жабите да ги управляват и контролират
ей на тия щъркели требе да им се каже да се държат като такива ,и ако знаеме как да им го обясниме правилно до такава точка,че да го осъзнаят,ще преборят муховия си мантлитет и да видиш тогава как всички ша си намерят мястото.тогава и жабите ще знаят,че са жаби и ще се боят от щъркелите.тва требе да направиме маг,тва требе.
а ако не стане,проблема не е в това да ли ще стане нещо или не. проблемите идват тогава,когато не си опитал!
не ме познаваш кой съм,защото си нов.ами добре,дай да те запозная с мен:
аз съм критик.от мене моа да видиш повече лошо,отколкото хубаво.
аз не съм хвалебственик на правдивост,аз съм антидогматик- кво кажеш правилно ,ще го подмина,къде сгрешиш,няма да го подмина.
а сега слушай внимателно,че тва е много важно:
ако ми се нагъзиш,ще те ритна.но имаш предвид,че с всеки ритник отзад ,ти ще се мръднеш напред!и кокото по те боли гъза,толкова по силно съм те ритнал,толкова по напред ша мръднеш