И пишете с Асен в Инвестора, че си продължавате дискусията в този форум. Така тези, които се интересуват от вас ще ви намерят, и може да ви подкрепят!
маг,време оно,когато бях активен участник по форумите , научих нещо,над което не се бях замислял.
по принцип доре долу около3 пъти в годината ходех на ваканция,всеки път за около седмица.
главно екзотични места,с повече палми и океан и с по малко телефонни връзки и интернет.
преди да тръгна ми трябваха днес-два да хедирам позиции,че да няма изненади,ден-два след като се връщах трябваше да билдвам позиции обратно. демек по време на всяка ваканция по около 10-12 дни бях достатъчно зает ,че да не пиша по форумите.
всеки път след като това се случваше,личната ми поща бе препълнена.
от хора,които се интересуваха как да изградят опшън позиция върху едиквоси,хора ,които били открили незнамсиквоси и искали да споделят с мен,до хора,които се притеснили,че форумни тролове ме изгонили и съм бил решил да не пиша и ме били защитавали,хора които смятали,че не трябвало да се предадвам,хора,които ме питаха дали не съм почнал да пиша другаде и под какъв ник,хора които ми казваха,че четат инвестора само заради мен,хора,които се били заригистрирали само за да ми благодарят и т.н.
даже и старите "трубадури" от рода на бигбеър,дето по някви си причини имат респект по форумите от време оно,или са някои в бг и за тва ги уважат,дори и такива като него ме безпокояха.дава човека акъл по форумите,всички му ръкопляскат,дори не съм и чел кви ги дърдори,ама кат видиш след негов пост цяла страница с ръкопляскания,немъ как да го не забележиш.
интересното при такива като него бе,че кога искат да знаят нещо от мен,НИКОГА не се обръщаха директно във форума с въпрос, само на лични...
нема лошо-отговарях,докато не ми присветна,че такъв тип хора питат на лични не за друго,а да им се НЕ развали реномето.
моа и да съм в грешка,ама не мога да си обясня защо даден форумец ще говори за инвестиции и трейдинг директно във форума,а кога го интересува нещо ще ме пита на лични......
един ден просто всичко ми писна и отебах всички.и на тия и на ония и на добрите и на лошите и на красивите и на грозните .
забавлението ми по форумите почнах да го чувствам като задължение.
и понеже в инвеститорски форум всеки се интересува от инвестиции и спекулации,ако един спекулат спре да говори за спекулации,всички го оставят намира.
за последните 2 години съм се изпуснал само два пъти да говоря за тва.
единия път бе ицо78 ,който ме пита кво ще се случва с американския маркет. защо му отговорих и аз не знам,ако бе някой друг щях да го прескоча,както и правех.
другия път бе за инвестиции в американския имотен маркет.
обявих 2012 година за годината ,в която трябва да се купуват имоти в сащ.и както обикновенно всички ми се накараха как можело да съм писал такива глупости и да не съм лъгал бгетовците.
то тва не че ме притеснява,напротив-винаги когато виждам неща,които другите не ги виждат ми вдига самочувствието.
то не че ми е нужно,ама айде.
3 месеца по късно стана в сащ една голяма изненада.без никой да очаква,имотния маркет в сащ почна да се вдига.....
още по голямата изненада е,че казвах,че в лас вегас е най добре да се инвестира,а това е града,който всички бяха отписали.тва бе града с най голяма безработица в сащ.
демек тогава бе най НЕадекватното място да купиш нещо.
дори и брокерката ми във вегас ми се чудеше на оптимизма.
от доброта дори ме посъветва:
-абе аз печеля от теб като пазаруваш и макар че е глупаво от моя страта,съветвам те да внимаваш.
така,сега искам да е замислиш кво ще стане ако си отменя забраната да говоря за неща с които се изхранвам.
за инвестиции,за деривативи,за трежърис,за неща,за които не само в бг,ами дори в цяла източна европа няма да намериш човек?
ще ти кажа кво ще стане-не само целия инвестор ще се премести тук,ами дори и модеторчето ,което така ни триеше ще отваря този сайт повече , от инвестор.бг
слушай са внимателно:
аз съм зает човек!имам бебе на осем месеца и всеки мой постинг тук е обръщане на НЕвнимание и пренебрегване на сина ми.
не съм писал за тва поради ред причини.ше се почне
1.не съм фен на споделяния за личния си живот.
много повече ми харесва да съм скапания емигрант,миещ чинии и разнасящ пици,за тва дори не съм и спорел с форумци за тва кой съм и защо съм.има хора,които обичат да разправят за себе си,кво са сготвили,кво казала жена им и т.н. и аз не намирам нищо лошо в това.напротив-искат да споделят,нека споделят.
ама аз не съм такъв тип,просто не харесвам.
2.поздравления,да ти е живо и здраво и т.н. ,на които ше ше се чувствам задължен да отговарям
3.интересна ми е психологията и как различни хора интерпретиват форумната ми липса.
от хора ,които сямата,че са ме обидили и съм се разсърил (въпреки,че съм обяснявал кво значи обидата за мен ) ,до хора,произвеждащи алтернативни реалност с кулминация,че съм част от бг правителството,или от ново правителство или незнамсиквоси.
ма много ма кефи човек,който подсъзнателно опиства поведение на друг човек,използвайки дъстификации от личните си подъзнателни желания.
анархиста мечо бие всички предположения,той дори ме изкара,че съм ония с трудната фамилия,агента на ЦРУ дет бат бойко и станишката се чудят да се оттърват от него.хем не могат да го шамарат,че ги е страх,хем въпреки тоталния бг медиен контрол,пича пак намира място за изява. забравих му името,ма знам кой е той доста по добре от тези,които му знаят името,но не знаят кой е.подвизаваше се като енергиен специялист и не случайно,а щот там някои най ги боли кат се заговори.....
МАГ!!!!
сега,след като ти изкарах една тирада за мене,въпреки,че не обичам да говоря за мен и за голяма част от тирадата е посветена на самохвалство,аз искам нещо от вас,което ще ви коства нищо,но за мен е всичко!
кво искам?
аз се уча от вас!аз съм вас ученик.както от тези,които в твоите очи са много интелигентни,така и от тези,които в твоите очи са много тъпи.
моя път към просветлението е съвсем различен от стандартния,дори и не се опитвай да ме разбереш,защото няма как да стане.
а от друга страна съм справедлив и мога да ви дам знание,което наистина няма къде другаде да намерите,в замяна на вашия ризънинг.
та ако нямах бебе наистина можех да водя борбата сам без помощ,но сега ми трябва вашата помощ маг.
искам маг форум,в който няма авторитарност.тва ми е едно от слабите места.
не може да нямаш слабо място маг.има някои хора,които като чуят чалга и се изприщват.има други хора,които като чуят метъл и се изприщват,има хора,които като видят някой с бели чорапи и черни обувки и се изприщват и т.н.
аз маг се изприщвам от две неща-лицемерие и авторитаризъм.тва са ми слабите места на мен.
просто да гледам как един нереализиран индивид да жъне из форуми и да трие как и кой си поиска,поради причината,че му е дадена власт поради няква грешка на някой от господарите му,даващи му мижава заплата.... тва ме изкарва от нерви.
другото което ме изкарва от нерви е овчия бгетовски нрав!как може само аз и серго да имаме топките да ревнеме против няква пикла,която не моа да си намери работа и е я племеничка на някой си я прави хубави минети,да ни трие,а?
тия от ивестора не знаят ли,че минетчийки се правят секретарки,на тях отговорност не им се дава!
как моа няква полузавършила,полунезавършила пикла да ни трие НАС?
и защо трябва аз да съм иницятора?толко ли са останали форумците на инвестора без самочувствие,че да позволят такова нагло отношение към тях?
маг,искам форум ,където е забранено триенето.където модераторите са забранени.където има анархия.където всеки е бог и никой не е бог.искам свобода.
ненавиждам авторитаризъм,винаги съм се борел против него,винаги ще продължа да се боря!
МАГ?
моа ли да узреете кат мен,или не можете?
моа ли да се вдигнете и да им ебете майката на тия от инвестора?
моа ли да ги накажете заради наглото им държание?
ми че те от вас парите си правят!ВИЕ ИМ ПРАВИТЕ ПАРИТЕ!и на всичкото отгоре ги оставяте няква пикла да се гаври с вас?
ето ти защо бг е на тва дередже-подсъзнанието.набитото примирение.съгласието с неправдата,вместо борбата срещу нея.
аз нямам нужното време да бъда тартор,да не говориме,че и ненавиждам тарторите.този форум тук е такова творение.
той е продукт на справедливост.продукт на бунт срещу пикливи модератори,които платиха за своята грешка.
грешките МАГ трябва да се заплащат.ако ли не тези,които ги допускат стават все по големи авторитаристи и жадни за контрол!
но този форум не е мой продукт.
аз бях само повода.
причините бяха други,екзекуторите бяха други.
имаше достатъчно осъзнати хора,които да се противопоставят на нискоинтелектуални гамени ,имащи власт.
вие от инвестора моа ли да го направите или не?
без моя помощ?
ще се оставите ли да ви контролират боклуци,които нито са ви на акъла,нито на съзнанието,нито на принципите ви?
ще се оставите ли,или ще оставите СЕБЕ СИ,да бъдете под контрол на хора ,които са нива под вас?
ми че тва е смешно! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!! СЪБУДЕТЕ СЕ!!! БОРЕТЕ СЕ!!! НАКЗВАЙТЕ,А НЕ БЪДЕТЕ НАКАЗВАНИ!
айде МАГ.направете ме щастлив!докажете се и ме зарадвайте.