Ето и от меня едно парче да ти напомни, че България не винаги е била такава като днешната! Но тва е дълга тема......
Елит - Зазоряване
абе тия се казваха стоунхендж,кога се прекръстиха на елит?
време оно заедно кесехме по кафетата в младост 2,май "каро" се казваше една от кварталните дупки.
после,след 3-4 години , един ден ги виждам в .....сащ ,пак по кафетата ... беха дошли да свирят и още по беха забравили да се върнат у бгетовицата .... тва бе някъде 2002-2003 .
тоя русия е голям пич,забравих му името вече. явно после пак са се върнали в бг и са се прекръстили на елит.
васко кръпката си спомням също дойде да свири в сащ и половината му банда също забрави да се върне... дори барабаниста му остана да живее при мои бивши съквартиранти...
после кръпката пак го засекох в драгалевци някъде 2006 година,напихме се в къщата на брадчеда..... дойде с жена си в един миниван ала "хипи мода 70те " .... голяма терца е ,липса на квато и да е българщина в него.... аз бех довел една рускиня от сащ,той толкова искаше да вдигнеме сватба (били сме родени да сме заедно),че накрая се спазарихме,ако стане,ще свири без пари.....някъде на третата ракия (моя,той не пие) вече го бях спазарил и песен за нас да напише...
а към петата ракия исках и минивана за сватбен подарък,ама ми отказа.
жена му и тя бе невероятна,някак си ми напомняха за хипари от 70те в сащ,или за чистата душа на софянеца, пак през този период от време.....
кът са вече такива хора,дет знаят как да се радват на живота...... и не само в бг...
един познат ходи в куба постоянно.казва ми,че му напомняла бг от 70 те години- всички еднакво бедни и еднакво щастливи.
а в бг днес всички са различно бедни и еднакво НЕщастни....