Нямам спомен за такова нещо...
Моя грешка. Извинения

Бях разменил преди време няколко л.с. в 'другия' форум с потребител със сходен ник по темата.
@Bulcan
Мерси за съветите, градски

Едва ли ще ме грабне жилището, предвид това, че районът не го понасям почти органически. Напълно съм наясно с многото недостатъци. Доста често ми се е налагало да споря с приятели колко по-добре е да живееш в идеалния център и гръцката махала, токолкото там. Интересно е колко много хора слагат районите под един знаменател - 'център'.
Ако брокерът се обади, ще наминем да го видим това чудо на модерното строителство

Ще помисля и кого да взема с мен от приятелите.
@gogolcho
Напълно съм наясно с потенциалните разходи за ремонт по покрива, но за мезонет с добро разположение и сносна тераска с изглед и усещане за простор съм готов да поема риска

За всичките тези години на наблюдение на пазара на неджижимости във Варна достъгнах до извода, че няма нищо стойностно за средно статистическо семейство с две дечица. За крайградска къща явно е прекалено рано да се говори - абсурдно скапани са комуникациите все още. Единствената реална възможност виждам в тавански апартамент или мезонет, но там целите или са баснословни, или жилищата не стават за нищо.