Верните графики - ежедневно обновяване на цените на имотите в картинки
Субсидии има, но има и предварително одобрен списък на людете които могат да се облажат.Умряла работа е да се започне сега.
Цитат на: OwnerBG в 08 Ноември, 2011, 11:52:26Субсидии има, но има и предварително одобрен списък на людете които могат да се облажат.Умряла работа е да се започне сега.Оунъре, тъкмо ти търсех емайла, дай малко повече информация, ако имаш. Какъв процент е субсидията за изграждане. Става въпрос да се купи централа от людете дето са в списъка - т.е. е вече одобрена.
Цитат на: OwnerBG в 08 Ноември, 2011, 13:08:19Цитат на: goro в 08 Ноември, 2011, 12:39:09Цитат на: OwnerBG в 08 Ноември, 2011, 11:52:26Субсидии има, но има и предварително одобрен списък на людете които могат да се облажат.Умряла работа е да се започне сега.Оунъре, тъкмо ти търсех емайла, дай малко повече информация, ако имаш. Какъв процент е субсидията за изграждане. Става въпрос да се купи централа от людете дето са в списъка - т.е. е вече одобрена.Това е друга работа. Мейла ми е лесен.xxxxxx@gmail.comОунуре, да си публикуваш мейла публично е най-сигурния начин да се сдобиеш със солидни количества спам и да "станеш милионер", като в онази тема. Съветът ми е да го редактираш скоростно и да му го пратиш на лични.
Цитат на: goro в 08 Ноември, 2011, 12:39:09Цитат на: OwnerBG в 08 Ноември, 2011, 11:52:26Субсидии има, но има и предварително одобрен списък на людете които могат да се облажат.Умряла работа е да се започне сега.Оунъре, тъкмо ти търсех емайла, дай малко повече информация, ако имаш. Какъв процент е субсидията за изграждане. Става въпрос да се купи централа от людете дето са в списъка - т.е. е вече одобрена.Това е друга работа. Мейла ми е лесен.xxxxxx@gmail.com