Поздравления за новия форум и от мене.!

Не мина без e-drama, но пък хубаво, че не остана под контрола на оунъра, който чисто интуитивно и на мене ми даваше лош вайб.
Имам няколко допълнителни предложения:
1. Знам, че е болна тема, но ви съветвам да смените хостинга...още вднъж. Напоследък се случват ред събития като напр. промените в ЗЕС, проектозакон за медиите, учредяването на БГ пиратска партия от комсомолец-ченге и некои други. По мои наблюдения се "крои шапка" на свободата на словото в БГ, която и без това беше доста недохранена, невчесана и малко кривогледа. В този ред на мисли бих се чувствал много по-комфортно ако форума се хоства в държава, която би предприела действия срещу него само след решение на истински съд. Мога да препоръчам много добри и изпитани доставчици в Щатите и Люксембург - цени народни.
2. Мисля, че е редно с големи букви на видно място да се съгласиме и запише, че този форум е свободен, няма и никога няма да има комерсиални афилиации. Това е не само логично, но и лесно постижимо имайки предвид пренебрежимо малката сума нужна за поддръжка.
3. Като стана дума за въпросните разходи - Додо, когато имаш време просто сложи едно модулче за donations: набиваш вътре месечната револвираща сума, да речем 30Е, до него едно бутонче Donate свързано към PayPal акаунта ти и до него един progress bar да се знае до къде сме стигнали всеки месец. Следващия месец това се занулява и почваме отново да мятаме по някое евро. Това аз го правя другаде и работи

Спре ли да работи, значи няма нужда от този форум...
4. Не знам колко администратора имат достъп до базата, но бихме могли да гласуваме поне двама-трима "guardians", които да имат достъп до седмичните бекъпи. По този начин ако някога настане отново e-drama ще може да се прероди форума със загуба на няколко дена материал в най-лошия случай. Дано няма нужда...
Айде, толкоз от мене.