Приятелю, темата е кое е по-хубаво, а не за какво мечтаеш или за кое даже не можеш да си позволиш да мечтаеш
Не само в Европа, и в Африка и в Азия и в Америките се смята че в къща е по-хубаво.
Ти си избрал апартамент, но това не означава че трябва да убеждаваш мен че това е хубаво.
Нали?
Хората са различни и местата, в които живеят са различни.
Апартамент или къща, за мен избора е ясен, колкото и близо да е супермаркета до панелката, тишината заменила воя на автомобилни аларми и пияни тийнеджъри струва повече
Ти си много упорит, темата е, дали човека да си продаде апартамента във Варна и да отиде в някое село. Вземи да я прочетеш, 4 страници е...
Няма две мнения, че е по-добре да живееш в къща, но в бяла държава, у нас не е много лек избора, защото къщите се намират в нашите си села и си имат и много минуси, които можеш да обобщиш в липса на инфраструктура. Не те знам защо реши, че съм защитник на апартаментите. Лично аз щях да строя къща преди 4 години в Горна баня, но по стечение на обстоятелствата не се получи. Парцела си има ток, вода, канал и газ и е на асфалтова улица. Ако ти е мерак да ти го продам, 160 000 евро му търся.
Пак ти казвам, ти сравняваш несравними неща. Като сравняваш апартамент в Обеля, то виж колко струва апартамента там, и че с тези пари можеш да си купиш къща, ама в Ихтиман и тогава да те питам дали е по-хубаво в къща или в апартамент до метрото.
Ако искаш да сравниш парцел с голяма къща в с.Лозен то го сравни с хубав голям апартамент в центъра. Тогава ще видиш, че едно вечерно излизане, ще ти излезе златно, защото бакшишите не се навиват да ходят по селата, а ако се навият цената е доста по-различна (след горублянско ханче ще ти искат поне двойно). Ама пък и къщата си има много плюсове.
Вземи прочети темата, че усещам как се повтарям, като всичко което мисля по темата вече съм го написал сравнително подредено. Много ме е яд на такива упорити мързеливци като теб, които плямпат като латерни и ме провокират да си губя времето с тях. Останалите правилно те подиграха с къщата в южния парк, ама пусто лесно се паля. Имаше една добра приказка: "Когато спориш с идиот, то вероятно същото прави и той!", та май е време да те игнорирам. Остани си със здраве.