Мaранди,
Ако трябва да бъдем точни, аз я напусках чалгата. Чалга, чалга - баш кючеци...
Ми... то не бе криза, то не бяха горещини, човек припатква в един момент.
Спокойно! Изчерпа ми се репертоарът от бисери . Чак за Коледа, ако ми дойде пак музата и ме вдъхнови...
А сега сериозно. Аз също не харесвам чалга. Нито знам певиците, още по-малко песните им. Ако не е майтап, изобщо не отварям клиповете из музикалните сайтове. Както и не харесвам Лили Иванова.. Както и Веско Маринов... Има хора, които си ги харесват. И, не виждам нищо лошо в това. Музиката въздейства по различен начин, на различните хора. Това са музикални теми, които не са профилирани. Преди време, се ограничавах да пускам рок, метъл. Защото се "цапала" темата. Харесвам лиричните, тъжните песни, но не мога нонстоп да ги слушам. Едва, когато се включи Регатка, едва ли не, оспамихме с нея музикалните темите с рок. Затова, не е хубаво да се правят забележки... Кой каквото си харесва, нека да си го пуска. Не винаги музиката определя доколко човек е стойностен или не.
Собственик,
Твоята любима актриса има дете, което се справя и представя блестящо. Както и тя. Което и костваше мнооого бачкане, ще и коства и занапред. Изобщо, ако търсиш несломим несломим дух - при нея е със сигурност...
Добрият тон е двустранен процес. Виждаш, снощи се е получило. Т.е. пак да ти кажа. От теб си зависи, не от когото и да е било.
По темата. Харесвам къща, но в града. От старите, с каменните основи, мазето със сводове.
Поддръжката на къща е далеч по-голяма, от тази на апартамент. Не само като средства, но и като време. Имотите, преди всичко отговорност и задължения.
P.S. Една песен съм изпуснала. Да отида ли да я пусна...