Богдан се завърна у домаhttp://www.save-darina.org/content/view/743/110/24 февруари 2012, Спаси, дари на...
Майката на Боби ни зарадва с добри новини (component/option,com_joomlaboard/func,view/id,49713/catid,130/): Скъпи приятели! Вече сме във Варна. Господ чу молитвите ни и всичко мина добре, въпреки трудностите. Лекарите смятат, че процедурите са били дори по-успешни отколкото са очаквали. Назначиха ни контролна ангиография след 6 месеца, а дотогава активна рехабилитация в специализирана детска клиника във Фогтеройт. Сега очакваме оферта оттам и вярваме, че Фонда за лечение на деца ще я одобри. За самия ни престой в Клиникум Аугсбург ако започна да пиша няма да се спра цял ден. Такава организация, ред, професионализъм, човешко отношение, усмивки, хигиена, изобилие от консумативи, модерни апарати и оборудване, грижа, внимание, избягване на всякаква болка и стрес и пак усмивки, усмивки, усмивки от целия персонал денонощно, а персонала според мен беше повече от пациентите. Ниво, което в България едва ли ще стигнем... И въпреки това, щастлива съм, че живея в България и че се върнахме. Още по-щастлива съм, че живея в България след като знам, че има хора като вас., като екипа на Спаси, дари на..., като всички които помогнаха на Боби., на Мерве, на Гьоркем ... Мисля, че това е най-важната ни мисия – да си помагаме и да се обичаме! А проф. Райнов е най-невероятния човек, когото съм срещала. Когато влизаше в стаята ни сякаш слънцето изгряваше. Такова излъчване, благородство, харизма, авторитет и скромност! Най-големият ни късмет беше да се свържем с него и да му се доверим! Цял живот ще съм признателна на тези скъпи мои близки, благодарение на които това се случи. Боби се държа мъжки в клиниката, а...