dodo2, няма абсолютно никаква зависимост между броя индексирани страници и посещенията в който и да било сайт
Данни ще пусна следващи месец, когато ми дойде репорта за този месец, за да може да се сравнят месец към месец.
Нямам идея от къде какви данни взимаш - вярвам само на Gemius, макар и там да може да се манипулира по различни неща, примерно с мета рефреш на 60 секунди и подобни простотии, ползвани от новинарски сайтове с цел надуване на импресии и при питане от моя страна "защо е така" отговора винаги е един и същ:
"ами за да може хората да видят новите новини в лентата".
На въпроса ми "защо не го правите динамично само за определената зона" следва буквално" "ъъъъъм такова то не може".
Общо взето рекламата на импресии е нещо супер нелогично, напълно съвпадащо с модела за монетизация в България: цокане на пари от рекламен бюджет на фирми с много пари, които реално нямат избор, и платени статии. Като тези, които ежедневно цитира Драго. Имам ценоразпис на почти всички сайтове в България, ще се изненадате колко ниски са цените.
А имоти.нет форума си свърши работата - наду им яко данните точно преди продажбата, логично след нея хлопнаха кепенците - излиза им по-скъпо да модерират, отколкото да просто да го зарежат.
Интересно ми е какво става с Камелия, Имотко, Иворад, др. Иванов... Пишат ли тук?