Разбира се ,че не съм си променил особено мнението, проблемите на Америка просто са отложени, но в никъкъв случай не решени. Европа въпреки преекспонираните проблеми с периферните страни има много по-реални и здрави шансове да се измъкне с малко кръв от допуснатата грешка, докато Америка никога, само края на света би им решил проблема. Сега идат избори и ще се демонстрира респект и стабилност за хората които не разбират нищо от цифри и икономика, а после да речем след 2-3-5 години не мисля че нещата ще са толкова розови. Аз не виждам някък си да се прави нещо за намаляване на натрупания колосалния дефицит, напротив той само си расте и то с прогресивни съставящи. Мислиш ли, че това може да продължава вечно, като приказката за дядо Коледа, според мен не, рано или късно някой от кредиторите ще тропне на масата, визирам Китай, те сега просто обмислят как да го направят най безопасно за самите тях, защото и те са съучасници в това, следователно също носят някъква отговорност. Не ги подценявай тях ама никък, азиатски хитряги са и рано или късно ще прекъснат тази връзка.