Не мога да Ви разбера понякога, да инвестираш в покупката на апартамент, доколкото това може да се нарече такъв в Берлин където имаш лимит на наемите законодателно и ако правилно съм разбрал да гониш некви си 200 евро профит от това, стегнете се бе момчета това не е бизнес а даже не знам как по-мило да го нарека да не се обиди някой. Направи го в Прага, повярвай ми 100 пъти по-добър град за живеене и бизнес е от Берлин, няма турци има обаче много немци които идват да търсят работа в представителствата на глобални компании защото плащат по-добре, отколкото биха изкарали в Германия. И не само немци срещам напоследък там и доста холандци, не знам по какви причини, но има доста холандски инвестиции в Чехия. Никой не те пипа можеш да обявиш наем клакъвто смяташ че заслужава твоето жилище там, а търсещите квартири не са малко. Препоръвам ти районите около Бизнес парк Чудов. И с архитектурата всичко е наред там и с чистотата и с бирата. Немците имат странни разбирания за архитектура, погледнете им летищата на какво приличат, бетон бетон и пак бетон, не ме кефят ама изобщо. Отдавна го казвах някъде по форумите, тази страна ме изнервя със правилноста,тъпотията и скучноста си. Заобикалям я винаги, когато това е неизбежно.