Асене, пич, ти си една от основните причини да влизам от време на време в инвестора, в имотите, а сега и тук. Не пиша, защото... абе не ми стигат термини и образование, иначе идеи много. Помня добре времето, когато предричаше нещата, които сега ни удрят с пълна сила.
Пич, сигурен съм че има много такива като мен. Влизаме, четем, цъкаме с език и си мислим... Сигурно са доста, макар и да не личи, но има и такива, които взимат решения като осмислят прочетеното. Вярно, не са свързани с движение на огромни капитали, както много от пишещите тук претендират, че управляват, ама ... за тях са си нещо важно. Дори и една кирлива панелка някъде си е недостижима за иначе кадърен и готин човек, чието решение до голяма степен ще предопредели остатъка от живота му. Или пък потребителски кредит, или пък каквото и да е било друго... Мисълта ми е, че има много хора, които четат дискусиите и мненията с интерес.
В тази връзка. Не разбираш ли, че нападките на собственика не са лични? Той се цели във всеки, който се чете. Провокира теб, пък и който се хване, после се дърпа на страни и оставя страните да се изпокарат. В крайна сметка ще има няколко, демонстративно захвърлили форума, други реагиращи единствено с вулгаризми и.... ето, форума вече е окепазен. И няма кой да го чете. Ето това, по мое мнение, е целта на подобни хора. Тук никой модераторне може да помогне, просто защото той също се трансформира в средство в ръцете на .... такивата хора.
Не мога, нито искам да давам съвети и да поучавам. Само искам да продължавам да чета дискусиите и мненията. Това искам. Пък нали и това беше целта на този нов форум? Не беше толкова, че някой някой си обидил, друг пък се нацупил. Ц, беше това, че тенденциозно се триеха мнения и се използваше сайт за да се манипулира обществено мнение. Той, оунъра, защо толкова лесно разтвори обятия и си предложи услугите толкова бързо.... Надуши нова далаверка, естествено.
Според мен, начина да се избегнат подобни провокации е просто да не им се подава човек. Те няма да спрат... дори и да баннеш един такъв той сигурно пак ще си намери начин. Пък и някак си е добре да ги има, честно, нека да се вижда, че има и клоуни, за цвят. Да, малко по-трудничко става да се подмине пост, целещ се директно в теб, ама айде пък сега... Някакъв ник от нета... На това ли точно си базираме самочувствието? Самочувствието е черта, която помага до голяма степен да се постигат трудни цели, ама от една граница нататък пречи сериозно. След това малко мъдрост не вреди...
Асенка, някак си не съм съгласен с признанието ти за простащината, като открито изразяване на честно мнение. Струва ми се, че всеки що годе интелигентен човек е способен да изрази мислите си, без да бъдат обидни и вулгарни. Разграничавам простащината и директността. Човек може да бъде директен, без да бъде вулгарен.
Мисля, че си човек, който може много да допринесе за развитието на този форум. Пиши и в другите теми, четеш се. Много други също, не искам да изброявам. Засега това е единственото място, което не нацвъкано с платени или политически постове. Ако спрете да пишете и това ще стане такова.