търкането на сахиб с "оправдание" за културност(лицемерие) на форума,ще доведе до по ГОЛЯМА КУЛТУРНОСТ(лицемерие) и по малко участие,в случая на НЕКУЛТУРНИТЕ-както сахибчо,така и такива като мен,които обожават вулгардността и ненавиждат културата(лицемерието)......
да не говориме за НЕсправедливостта-целта на този форум бе НЕтриенето,а щом има триене,следва че има голяма възможност от преторяване!
===========================================
Мислех след онзиденшното ми запушване на устата да напусна FOREVER този форум с което действие някои хора ще си въздъхнат облекчено, но ето този цитат ме накара да пиша отново.
Знаете колко съм "скромен" и въпреки това не цитирах тази част от мненнието на Щатеца в която ме сочи като причина №1 за създаването на новия форум, макар че не го отричам.
За мен е много по-важен този цитат!!!
Хей Щатецо голем си ! Въобще не съм привърженик на късите ти позиции и дребно спекулиране на борсата, но за пръв път ще ти призная че разбираш от психология на масовото поведение и от маркетинг. Ти ще излезеш почти толкова досетлив маркетолог колкото онзи дето беше написал книгата BUYOLOGY /не си спомням името му, подсети ме/. Ако продължаваш в същия дух ще ме накараш да почвам да ти викам свойски "Асенка", което само като си го помисля не мога и сам да си повярвам/стига да не си такъв придирчив цербер като Булкан, който иска само определени хора да разговарят с него и да чува определени мнения и обръщения/.
Въпреки честността ти и справедливия ти в случая гняв, аз няма да ти създавам форумен комфорт, даже се сещам че веднага мога да те заям с това че Запада се отрича от късите позиции които ти широко прокламираш, както и от марджин покупките, а се преориентира към по-строга и тромава регулация. Чувам, че на нашата фондова борсичка за да се справят с ликвидността са почнали точно обратната политика на къси продажби, от което и САЩ и Германия почват да се отдръпват и регулират!