fimoti.com - аз, a sobstvenik.com - OwnerBG
така,може ли да ми дадеш и една причина оунъра да има въобще правото да модерира тук,каму ли да е собственик на този сайт?
от бг тарикатщина и плитки хитринки ако знаеш от кога ми е писнало...
Асене къде видя бг тарикатщина и плитки хитрини
ти шегуваш ли ?
ами айде,като няма такива,що не прехвърлиш собствеността на някой друг?
значи муза ти е дала една ръка.......браво......ясна е работата......
пожелавам ви успехи в начинанието!
Асене,
Жоро си тръгна, Скитър си тръгна
Всичко преля с твоя бан и този на Спиро (Гръмовержеца).
След това Скитър направи предния вариант на сайта. Минахме на платен вариант, просто защото безплатните ги хакват...
На Винету видях сайта, но Скитър вече беше пуснал неговия и регистрацията беше в ход. Вероятно, затова...
Аз, лично нямам нищо общо с финансови очаквания. Готова съм, да помогна с някаква част финансово БЕЗ ДА ИСКАМ НИЩО!!! Освен, едно - нормално комуникиране, без безумни банове, безпричинно триене на постове....
Серсем,
Прав си! Некоректно беше от моя страна към сайта да подавам линкове. Но пък, някак си не мислех, че най-удачния вариант е точно с покани. Всеки трябваше сам да си реши... Само на един форумец си позволих на лични да напиша, по причина, че мисля, че не влиза толкова често и бях наясно, че ще ми изтрият постовете.
Бързане? Не, не мисля. По-скоро, беше някаква еуфория. Фактът, че за отрицателно време се регнаха толкова много хора.....
Съжалявам, вероятно е било грешка от моя страна, но пък едно е сигурно, че нито към един, персонално, не беше насочено.
Това е.