За какво точно се шегуваш, че си милиционер или съдия? Щото ако влезеш в съдебната система с тия знания и интелект има опосност за националната сигурност. Иначе милиционер ако ще ставаш, много такива хубави мацки станаха. Няма да си първата женска, която желае влас Още като млад прокурор питах една женска защо е криминалистка като имаше магистратура по финанси. Тя по някакви неведоми пътищи ми обясни, че властта и е бил някакъв смешен приоритет. Психопатки
Собственик не желая да влизам в излишни полемики с теб, доказвайки колко съм или не интелигентна... Местата и хората, които трябва да ме оценят подобаващо го правят, а тук ще си се правя на шут, голяма бяла птица или просто блондинка - колкото и както си искам. Мисля да не съм влязла в личното ти пространство, недей да го правиш и ти...Ако не ти харесвам, просто подмини, не се заяждай Шъ погрознееш и после нЕма да те харесват
пък и празници идат, гледай по-ведро
В противен случай, би следвало да си помислим - ние блондинките, че не си удовлетворен от... живота си и затова се зяждаш с назИ русите главици
Нали знаеш щастливите хора не извършват престъпления, не се държат грубо и нагло и не оскърбяват останалите.
Smile
/за учителя с любов/
п.п. а поздравяваше преди с толкова хубави френски шансони... к'во ли му стана и на тоя чиляк