Автор Тема: Новинаров прочете: политика  (Прочетена 1366583 пъти)

Новинаров

  • Читател
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 39032
  • Карма: +31/-28
    • Профил
Медийни мафиоти, долу ръцете от Б.Б.!
« Отговор #2130 -: 06 Юли, 2012, 11:40:03 »
Медийни мафиоти, долу ръцете от Б.Б.!
http://www.bgsniper.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2052:2012-07-06-08-36-16&catid=1:2010-10-12-20-49-01&Itemid=3
06 юли 2012, БГснайпер

Не се гневи, Борисов, „медийните мафиоти”, не заслужават да се тръшкаш заради тях. То и обслужващите властта момиченца на повикване от газетките не те заслужават, но пък по тази писта трябва да се разбереш със старата си дружка – Трактора. Ние сме възмутени. Не, направо сме потресени. Как е възможно – нима „медийните трактористи” не изкараха преди дни Б.Б. баджанак с Ганеца?! Да не би една от нарочените за приближени до премиера медийни госпожици да не се прехласваше по автокрадеца Въчков? Цветя й носел, книжки четял – разказвал й. И, о, ужас – „баретите” го намачкали. Каква мелодрама за тази неустоима за Б.Б. медийна мадама.

Който критикува работата на МВР, обслужва мафията, бил казал премиерът. Е, и? Някой да е изненадан? Не, се гневете, милички. Критикуващите медии „работят за мафията”. Точка. Ама не бил казал Бойко Борисов кого има пред вид. Лошо няма. Който се разпознае като критикуващ МВР и враг на властта, Той е. Гузните одма да побягнат в гори тилилейски и да не се обаждат повече. Безсрамници. За мафията ще работят. По списък мангизи ще получават. Алчници. По никакъв начин Цветан Цветанов не трябва да обръща внимание на тези писания – Бойко Борисов рече и отсече.

„Нас ни интересува какво казват хората. Не са важни критиките, когато имаме заловени наркотици – преди няколко дни 4,2 тона, а сега 12.5 тона – това са наркотици за стотици милиони левове. Журналисти, които обслужват мафията, не са журналисти. Колега Цветанов, не им се гневи.”. Епични слова. Не е ли класик Борисов? От десет години се забавляваме как Б.Б. се опитва да хване критикуващи го журналисти „в крачка” – особено когато беше главен секретар. И не успява, защото няма за какво! Поръчваше. Поръчваше. Поръчваше. Не че и сега е спрял – ако Цветан Цветанов е мъж с чест, ще го потвърди. Но да не се гневим, щом така съветваме и другите. Долу ръцете от Б.Б.

Недолюбвани от Б.Б. журналисти обясняват гнева премиерски с повишаването на цената на тока и заплахата да му спадне рейтинга, с пожарите, с жегите в ГЕРБ. „Нас ни интересува какво казват хората.”. Борисов трябва да запомни тези свои думи – не заради казваното от хората за Пашата, Маджо, СИК, Котараците, Цветелина, Емчо, Вальо, Бай Миле и Емил от Банкя. Не това от години са медийни дъвки. Да допуснем, че хората от сутрин до вечер хвалят властта. И никаква критика. Това означава, че „хората” са най-големите душмани на Борисовата власт. Премиерът е дипломиран инженер. Не се налага да го открехваме за „нелинейни системи” и „критични точки”, за да не накърним свещената ПРОСТОТА, за която се е хванал и заради, която си мисли, че НАРОДЪТ е влюбен в него. Но нека си помисли Бойко Борисов каква е онази система, която не допуска никаква критика и в какво се изражда? Нека попита медийните десари, които са му ментори и временни другарчета. Комунистическата диктатура по времето на Т.Ж. ще изглежда като образцова демокрация – въжделенията намирисват на Ким Ир Сен, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и всички останали кимчовци.

Да не си помислихте от последните невинни редове, че се присъединяваме към критикуващите Бойко Борисов. Не! По никой начин. Ние се разграничаваме. Никой да не смее да критикува МВР и премиера. Медийни мафиоти, долу ръцете от Б.Б. И все пак имаме питане. Ако Бойко Борисов знае кои журналисти обслужват мафията и не докладва, където трябва, не се ли страхува, че ще го обвинят в „недоносителство”, щом като досега не е сезирал прокуратурата? Кого обслужва при това положение Б.Б.? Нима на премиера, който задължително трябва да има правна култура, не е известна фигурата на „помагача” в Наказателния кодекс?! Ако журналист обслужва мафията, значи съучаства в престъпления като „помагач”. Бойко Борисов е длъжен да осведоми Борис Велчев и срещу този мафиотски помагач да бъде повдигнато обвинение. Да бъде осъден, да гние в тюрмата, а България на Б.Б. да получи суперски доклад от ЕК.

Нека затвърдим – долу ръцете от Б.Б. Ние не го критикуваме. Самокритикуваме се с „градивен сарказъм”. Не се гневете. Наистина е комично. Остава само едно – Б.Б. да нареди на Искра Фидосова да внесе законопроект за „градивната критика” и лидерът на ГЕРБ да обяви, че партията му е правоприемник на БКП и продължител на великото МОНУМЕНТАЛНО дело на Т.Ж. Но не забравяйте – долу ръцете от Б.Б. Ние пък тръпнем в очакване за поредната поръчка за меверейско душене. Вече се чудим дали да се жертваме и да ощастливим с природните си дадености фенката на Ганеца, за да умилостиви „Бойко”. Отсега се ожалваме. И затова – долу ръцете от Б.Б.!!!

bgsniper.com
Аз съм робот, не отговарям за действията си.

Новинаров

  • Читател
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 39032
  • Карма: +31/-28
    • Профил
Гербокопачите на комунизма подклаждат пожари с лъжите си
http://ivo.bg/2012/07/06/гербокопачите-на-комунизма-подклажд/
06 юли 2012, Иво Инджев

Пожарът на Витоша припламна предизвикателно отново и ако беше живо същество, вероятно щеше да се присмее като Марк Твен над своите душители: „слуховете за моето потушаване са прибързани”. Разпространителят на слухове за потушаването на пожара на „Бистришко бранище” превърна вчера в нещо като медийно шоу прибързано обявената кончина на коварния си огнен враг, който му ...
Аз съм робот, не отговарям за действията си.

Новинаров

  • Читател
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 39032
  • Карма: +31/-28
    • Профил
Шпиономания тресе ГЕРБ-Варна
« Отговор #2132 -: 07 Юли, 2012, 10:00:04 »
Шпиономания тресе ГЕРБ-Варна
http://www.bgsniper.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2054:2012-07-07-06-51-23&catid=1:2010-10-12-20-49-01&Itemid=3
07 юли 2012, БГснайпер

Тежка параноя налази гербаджийски функционери в морската столица. След емблематичното изказване на заместник-председателя на ГЕРБ, Цветан Цветанов, че активист като Марио Шиваров май работел не за интересите на партията, а за неназовани „кръгове”, треска ги затресе някои свидни кадри на управляващата партия в града. Всъщност Марио Шиваров едва ли отнася публичната „градивна критика” само заради близостта си до Павел Димитров, доскорошният лидер на ГЕРБ-Варна, носи мълвата из централата на партията. В цитаделата на гербаджиите върви слух, че той е наблюдаван заради контактите си със знакови местни политици като Борислав Гуцанов и Янко Станев. Раздува се, че с кариерата на активен гербаджия като Марио Шиваров в ГЕРБ е свършено - кадрите на корпоративните играчи „на втора позиция” също щели да се оттеглят от тази „поста”.

Паметливи припомнят, че „последната капка” за Бойко Борисов и Цветан Цветанов се оказал скандалът със „синята зона”. Всички замесени в историята могат да бъдат уверени, че все още са дебнати изкъсо по партийна линия. Някои от вразите им се таят, но разнасят папки, където трябва. Един от най-компетентните общински съветници на ГЕРБ-Варна, Иван Луков, също бил обект на особено внимание от „разведките” на бигбосовете в партията, кълнат се наши информатори. Той пък е подозиран за „топла връзка” с изявен червен кадър във Варна като Аврам Тодоров, влиятелна фигура в местната организация, която дърпа много конци зад кадър. На последната сесия на Общинския съвет Луков бе забелязан да коментира оживено със Шиваров. Но за разлика от Марио Шиваров председателят на ПК „Транспорт”, Иван Луков, досега винаги е бил пословично предпазлив. Дано не затъне в червените игрички в транспорта – никакви „интегрирани схеми” и арести не могат да прогонят червените във Варна от схемите в транспорта.    

В Общинския съвет има и други наблюдавани гербаджии – някои заради корпоративни контакти, а други поради основателни съмнения за топене на пръстчетата в кацата с меда. Но проблемите на съветниците-гербаджии в момента идват най-вече заради рокадата на върха. Повечето са смятани за доверени кадри на Павел Димитров, който имаше решаващата дума при реденето на листата. Сега някои от тях вземат завоите със скърцане и се кълнат във вечна вярност на новия шеф – Иван Портних. Но как само се оглеждат – току седне Иван Портних до Таня Парушева, известна като изключително доверен кадър на Марин Митев, един от президентите на ТИМ, и гербаджийските съветници започват да шушукат. Голяма смешка.

Но едва ли им е до смях на протежетата на Данчо Симеонов, областен управител на Варна, и втората фигура в ГЕРБ в морската столица, докато шеф бе Павел Димитров. Излизането му в отпуска веднага след отстраняването „поради умора” на П.Д. взриви Областна. Повече от две години знаков политически играч като Д.С. не летеше ли към София (често и без шофьор), за да „подрежда” П.Д.?! Дали пък точно това не породи шпиономанията в ГЕРБ-Варна (В този текст не засягаме голямата тема за влиянието на ТИМ и инсталирането на кадри на Корпорацията на ключови инфопозиции в местната структура.)?! След излизането на Симеонов в отпуска върволица негови доверени лица се извървяла, научаваме, до централния офис на партията в града. Кахърни лица. Паднал гард. Защо ли? Понесъл се слух, че П.Д. оставил някои папчици на 14 юни в София. Ресто? На това място стигаме до професионализирането на шпионските игри в ГЕРБ-Варна. Началник като Мирослав Камджалов може да отрича до Второ пришествие, но нима не е публична тайна, че основни фигури в ГЕРБ-Варна имаха лобита в местното звено на ДАНС? Нима местни дансаджии не дебнеха хората на Митко Димитров, директор на ОД МВР, дали посещенията им в главния офис на партията в града съвпадат с активностите на П.Д. в него? По време на „жегите” през март и май отпред висяха и корпоративни „шпиони”. Веселба.

В началото на мандата на ГЕРБ бивш шеф на служба „Полиция” във Варна, който се е срещал в кабинета си по служба с Бойко Борисов, когато той е имал някои кахъри, редна знаменателна прокоба – „Бойко ще изчака да види кои от неговите ще се увлекат в лични игрички и ще ги удари. През цялото време ще ги насъсква един срещу друг. Ще ги тупа по рамото. Но ще си измие ръцете с тях.”. В края на мандата на ГЕРБ наши верни информатори в обкръжението на Цветан Цветанов докладват чинно и под пълен секрет, че нагласите на бигбосовете в партията щели да доведат до тотална чистка на сегашните депутати от Варна от следващата листа. Засега шансове запазвал Емил Радев, но и за него не било сигурно. Играта на Бойко Борисов едва ли е толкова непредсказуема във Варна – обновяването ще е фасадно, защото отзад ще са все същите големи играчи. Е, и малко граждански активисти ще има – за цвят. Но и те не са лишени от корпоративна логистика, припомнят овъртолилите се в шпионски игрички наши информатори в ГЕРБ.

bgsniper.com
Аз съм робот, не отговарям за действията си.

Новинаров

  • Читател
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 39032
  • Карма: +31/-28
    • Профил
Не е луд, който яде медийната питка
« Отговор #2133 -: 07 Юли, 2012, 10:40:03 »
Не е луд, който яде медийната питка
http://ivo.bg/2012/07/07/не-е-луд-който-яде-медийната-питка/
07 юли 2012, Иво Инджев

Не помня статистиката за това какъв процент от българите страдат от психически заболявания, но явно към тях апелира днес МВР, съмнявайки се в здравомислието на „населението”, което призовава да не посещава района на „Бистришко бранище”, в който през изминалата седмица изгоря реномето на премиера като пожарникар и управленски храбрец, способен досега с голи ръце да ...
Аз съм робот, не отговарям за действията си.

Новинаров

  • Читател
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 39032
  • Карма: +31/-28
    • Профил
(Без заглавие)
« Отговор #2134 -: 07 Юли, 2012, 13:00:07 »

http://www.reduta.bg/?p=3291
07 юли 2012, REDUTA.BG

Аз съм робот, не отговарям за действията си.

Новинаров

  • Читател
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 39032
  • Карма: +31/-28
    • Профил
(Без заглавие)
« Отговор #2135 -: 07 Юли, 2012, 13:10:04 »

http://www.reduta.bg/?p=3296
07 юли 2012, REDUTA.BG

Аз съм робот, не отговарям за действията си.

Новинаров

  • Читател
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 39032
  • Карма: +31/-28
    • Профил
(Без заглавие)
« Отговор #2136 -: 07 Юли, 2012, 13:40:05 »

http://www.reduta.bg/?p=3305
07 юли 2012, REDUTA.BG

Аз съм робот, не отговарям за действията си.

Новинаров

  • Читател
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 39032
  • Карма: +31/-28
    • Профил
Компли(ментите) на един теляк пред електоралната баня
http://ivo.bg/2012/07/08/комплиментите-на-един-теляк-пред-елек/
08 юли 2012, Иво Инджев

На премиерска среща на върха в Дубровник българският министър-председател Борисов вплете в свое изявление върховното открие на своя бивш ментор Симеон Сакскобургготски, наречен наскоро от неблагодарния Бойко „мутра”, който в прословутото си програмно обръщение по пътя към властта поласка „прословутото българско трудолюбие и после приласка избирателите. Аргументирайки се защо ние на Балканите ТРЯБВА да живеем ...
Аз съм робот, не отговарям за действията си.

Новинаров

  • Читател
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 39032
  • Карма: +31/-28
    • Профил
(Без заглавие)
« Отговор #2138 -: 08 Юли, 2012, 11:30:03 »

http://www.reduta.bg/?p=3309
08 юли 2012, REDUTA.BG

Аз съм робот, не отговарям за действията си.

Новинаров

  • Читател
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 39032
  • Карма: +31/-28
    • Профил
Детето
« Отговор #2139 -: 08 Юли, 2012, 12:10:03 »
Детето
http://www.reduta.bg/?p=3318
08 юли 2012, REDUTA.BG

Цветозар Томов „Да обичаш нещо, означава да искаш то да живее.” Конфуций   Когато това се случи, тя беше жена, прехвърляща петдесетте. Живееше сама с мъжа  си в малко градче,...
Аз съм робот, не отговарям за действията си.

Новинаров

  • Читател
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 39032
  • Карма: +31/-28
    • Профил
Ахмед Доган провокира Бойко Борисов
« Отговор #2140 -: 09 Юли, 2012, 10:40:04 »
Ахмед Доган провокира Бойко Борисов
http://www.bgsniper.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2055:2012-07-09-07-39-26&catid=1:2010-10-12-20-49-01&Itemid=3
09 юли 2012, БГснайпер

След скандала с „джибрите” Ахмед Доган по обичая си се покри. Което не означава, че негови партийни маши не са активни зад кулисите. Поръчката на А.Д. е безпощадно ясна – Бойко Борисов да бъде провокиран и обработван до зомбиране. С тази задача през последните дни се зае Христо Бисеров, който навремето беше рисуван като „Сив кардинал” в СДС. Знаков предател на „синята идея” като него нямаше как да не обслужи Догановите тези. И да не добави от себе си, разбира се. Теза № 1 – ГЕРБ няма да участва в следващото управление на страната. Теза № 2 – след още един мандат ГЕРБ няма да влезе в парламента. И двете тези могат да бъдат потвърдени или отхвърлени във времето благодарение на два фактора – управлението на ГЕРБ и отношението на избирателите към него. Но пък защо Ахмед Доган да не се гаргари с гербаджиите дотогава. Гаврата е тежка. Обидна. Провокацията цели да изкара Б.Б. от равновесие. Сокола очевидно е уязвен заради репликата за „джибрите”. Целта му е  ясна – да намачка самочувствието на Бойко Борисов и така да го лиши от остатъчната харизма. А.Д. като всички останали „професионални политици” разчита на слабата памет на публиката. На 19 май т.г. в Джебел той редеше едри лафове за неминуемостта на предсрочните избори. Вече дума не обелва за това. Не обяснява защо „прогнозата” му не се е сбъднала. Дори не се оправдава с врътката, че се е майтапел. Защо ехалето да вярва на поредната му „прогноза”, озвучена от партийните му ратаи? На кои избори ще се провали ГЕРБ – на „предсрочните”, или на редовните?

Всъщност на Бойко Борисов му е хак това подигравателно отношение на Ахмед Доган. Лидерът на ГЕРБ се е обградил от безхаберници и поръчкови „социолози”, лакоми пиари и услужливи „консултанти”. На всичко отгоре те са и мързеливи. Доган наистина може да изврътка Борисов, ако лидерът на ГЕРБ продължава да лежи на лоената кълка на инфантилното си самохвалство. Двете му вицета го правели щастлив, редна Б.Б. през уикенда. Въпросът не е управниците да се ощастливяват взаимно, а да работят животът на българите да е по-добър. Бойко Борисов дори не успява да ощастливява собствените си партийни функционери и активистите на ГЕРБ. Обградил се е с дружки на „демократични” олигарси (Нали управлението на ГЕРБ било най-демократичното по думите на премиера.), „елитни” кариеристи, послушковци и нагаждачи. Избирателите на ГЕРБ са разколебани. Доверието в партията ерозира. На хоризонта се очертава криза в доверието към лидера. И?

Такава картинка си рисува Ахмед Доган. В нея има много правдоподобни елементи. Но големият проблем на Сокола е, че Бойко Борисов все още е лидер на общественото мнение. В същото време Сокола е неистово мразен от българите. Доган знае, че на тази основа Борисов има резерви. Национализмът с евроодежди на ГЕРБ може да консолидира избирателите на партията и да спре загубата на електорална периферия. По тази причина А.Д. бърза да посочи Б.Б. като „бита карта” – кой гласува за „паднала партия”. Но на този етап активностите на А.Д. и неговите партийни слуги целят най-вече да създадат пушилка, за да отвлекат вниманието от мобилизирането на ДПС за следващите избори. А.Д. се готви за битка на „живот и смърт”. Той е невероятен прагматик с нюх за промените. Така оцелява.

Доган внимателно наблюдава „Арабската пролет”. И все повече връща ДПС към корените – партията се реетнизира. Нещо повече – в някои райони на страната се забелязва и религиозен уклон. Обучени от партията кадри се опитват да овладеят енергията на емисарите на „Мюсюлмански братя” (не само в райони като Сърница) и в ДАНС отлично знаят това. Рискована игра. Но тенденцията е ясна – масово се натирват християни от ДПС. Такива като Бисеров и Цонев вече са само за маскировка. Доган едва ли има намерение да прави ДПС „религиозна партия”. Той разбира, че ЕС все още е „християнски клуб”. Но защо да не намигне леко на Давутоглу и той да стопли отношенията му с Ердоган, да речем. Как беше в Корана – Сура Трапезата, 51: „О, вярващи, не взимайте юдеите и християните за свои ближни! Един на друг са ближни те. А който измежду ви се сближи с тях, е от тях.”?! Апропо. Ахмед Доган не се притеснява колко избиратели може да му отмъкне Касим Дал, но внимателно следи контактите на бившата си „дясна ръка” с Борисов и Ердоган. Ако премиерът на Турция реши да помогне на доста си Борисов, Доган ще бере ядове. Сокола дебне Борисов и за връзките му с Катар. Но Доган знае, че обещаното не е като завещаното. И добре разбира, че ако нещо дозагроби ГЕРБ няма да са „царско-феодалните” конструкции (приказката за „добрия цар” и „лошите блоляри”), а провалът в икономиката. Ахмед Доган вече калкулира промяната в пропорциите между гласуващите заради харизмата и едрите лафове на Б.Б. и поради изпразнените джобове.

Ако Бойко Борисов загуби играта с Ахмед Доган и се провали в икономиката, лафът на Сокола на пресконференцията след изборите е ясен отсега. Каза го още на 5 юли 2009 г. – „Да ги оставим да управляват и да ги видим...”. Редакцията ще бъде – „Оставихме ги да управляват и ги видяхме...”. Борисов да си прави сметката отсега – сарказмът на Доган ще бъде убийствен.

bgsniper.com
Аз съм робот, не отговарям за действията си.

Новинаров

  • Читател
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 39032
  • Карма: +31/-28
    • Профил
Йордан Цонев „уволнява” кмета на Варна?!
« Отговор #2141 -: 09 Юли, 2012, 10:50:07 »
Йордан Цонев „уволнява” кмета на Варна?!
http://www.bgsniper.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2056:2012-07-09-07-41-46&catid=1:2010-10-12-20-49-01&Itemid=3
09 юли 2012, БГснайпер

Йордан Цонев вещаел предсрочни местни избори в морската столица. Този сочен слух плъзна из Варна след неделния форум на ДПС. Очевидно Йордан Цонев иска да влезe в ролята на прокобник по подобие на лидера си Ахмед Доган. Сокола заяви в Джебел на 19 май т.г., че му миришело на предсрочни парламентарни изблори. Защо Цонев да не хвърля боб за извънредни местни избори за кмет на Варна.

Преди години Кирил Йорданов и Ахмед Доган бяха много близки приятели. Илия Павлов ги беше събрал...Сега Сокола сън спял, научаваме, за да вгорчи живота на варненския кмет. След рокадата на върха в ГЕРБ-Варна Ахмед Доган явно е видял амбициите на Бойко Борисов да наложи свой партиен кадър за кмет на града. Апропо. Иван Портних отдавна е избран от Бойко Борисов за бъдещия кандидат-кмет на ГЕРБ и това е публична тайна.

Но пък до редовните избори има много време. Защо Йордан Цонев да не заформи мазна интрига? Кирил Йорданов има всички основания да се чувства страшно обиден – канят го на форум на ДПС, а в същото време Йордан Цонев глаголи за предсрочни избори.

bgsniper.com
Аз съм робот, не отговарям за действията си.

Новинаров

  • Читател
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 39032
  • Карма: +31/-28
    • Профил
Нихната ма…фия
« Отговор #2142 -: 09 Юли, 2012, 11:40:04 »
Нихната ма…фия
http://ivo.bg/2012/07/09/нихната-ма-фия/
09 юли 2012, Иво Инджев

Никога не бих си въобразил дори вероятността да обсъждам себе си като някаква единица мярка по голямата, водещата дори тема за България, каквато е мизерната ситуация в българските медии. Но бях посочен лично от премиера Борисов като първостепенна самостоятелна „величина” в това отношение и щом толкова велик човек смята, че мога да (не) съм такава, ...
Аз съм робот, не отговарям за действията си.

Новинаров

  • Читател
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 39032
  • Карма: +31/-28
    • Профил
Лифтинг с лифт
« Отговор #2143 -: 09 Юли, 2012, 15:20:02 »
Лифтинг с лифт
http://ivo.bg/2012/07/09/лифтинг-с-лифт/
09 юли 2012, Иво Инджев

Странен антипод на своя ментор Борисов е кметът на столицата Йорданка Фандъкова: не е агресивна, държи на каишка егото си и дори изтърпя стоически миналата седмица да й се карат по правителствения канал ТВ 7. И ето че като негово тайно оръжие, което не засече дори в нощта на изборите по време на унизителната тирада ...
Аз съм робот, не отговарям за действията си.

Новинаров

  • Читател
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 39032
  • Карма: +31/-28
    • Профил
Из делниците на един луд (2 – 6 юли)
« Отговор #2144 -: 09 Юли, 2012, 17:50:10 »
Из делниците на един луд (2 – 6 юли)
http://www.reduta.bg/?p=3340
09 юли 2012, REDUTA.BG

Тони Филипов, д-р Понеделник, 2 юли „Стандарт” съобщава, че депутатите от следващото НС ще заседават в нова ултрамодерна зала в бившия Партиен дом. По красота била равна само на Райхстага...
Аз съм робот, не отговарям за действията си.