Последната глава ... Тя може да бъде най-хубавата ...
Маранди,
Черпя те с една песен. Текстът е под клипа. Цъка се на третото от дясно на ляво и ще се покаже.
Е, знам, че знаеш, де, ама нали съм жена, да изтантаносам.
http://youtu.be/PHtw4ALLllk
Хах,
пожелавам, Мадам последната глава да е най-хубавата при всеки!!
-------------------------------
П.П. Иначе за протокола исландският и скандинавският стил на писане на Фолклор ( те му викат Сага ) е бил доста мощен като инструмент - демек автентично запазен от хилядолетия.
Самата Британска империя на върха си го възприема и се пръкнат Дикенс, Байрон и сие, които просто го крадат и разпространяват на инглиш по целият свят, но т'ва не е техен типичен модел, а взаимстван.
--------------------------------------
За да се разбере подобен тип изкуство и стил на писане се изискват немалко познания от изкуствата да притежава чиляк ( да ме прости бебе дарк сайтов, че четенето не увеличавало придобитата интелигентност после ).
------------------------------------------
Скандинавският модел неслучайно е наложен в цял свят, понеже са номер едно в разработките и ноу-хауто, свързано с човешки фактор.
Имам бегла представа от средствата и иновоциите, които не спират да бълват - т.е. всичко от всеки проект връщат обратно за изследвания към хората, а ние го "виждаме" като проекта АББА, Юръп, Роксет и прочие.
--------------------------------------------
Т'ва в България на този етап е невъзможно да се случи, поради смесени причини, дет' няма да ти изброявам, че не съм на работа в момента - хаха
Ето ти едни приятелчета, които имат нелош продукт, но му липсва класата да го напарфюмират, както трябва.
И кат' сме си говорели ( щот' с китаристчето - бялата китара, дет' е автор на парчето ) сме колеги от самбото - 5 години дет' изблъскахме, ама той беше в малките групи тогава, демек лапетия, а ся е 110 кила, ама не е плужек кат' го гледаш ) - та, викам: Мога ли да ви помогна? Той ми вика: Как? Още не можем си приберем стинките от Мюзик аутор за авторски права.
Обърни внимание - над 2 години им бавят плащанията от ..... държавната ви телевизия - БНТ. Вика нито сайт можем да си направим профи, нито да направим профи запис - нали навсякъде се плаща и сме се хилили яко, защо в България скоро няма да има Соната Арткика - нищо, че нашите са не по-малко талантливи.
Ха, ресто на поздрава ( да го чуеш в БГ вариант, че също го има, но това се води ъндърграунд и ходят само по рокерски събори ) да свирят за по 50 кинта и пиячка на корем! От друго в БГ не се печели и затова.
Иначе самото основане на проекта е доста отдавна и хората са вече посменени през години, понеже басиста ми беше 1 съученик навремето, дет' висяхме на един чин, но сега е друг ( по-младо момче ) и така .....
Ние болярите БГ-стан няма да го метнем без бой, па вие си мислете кот' искате и че вече е неспасяемо продаден - хаха
http://w.vbox7.com/play:ff03fc97