Нарушавате добрия тон. И тъй като явно ви липсва самоконтрол по отношение на културния диалог, от тук нататък ще налагам по 30% предупреждение ЗА ВСЕКИ, който обиди друг участник в темата. Цитирам обидата и получава 30% предупреждение. Така по-добре ли ще е или да заключа темата? Не ми се сърдете! Когато две спорещи страни свършат аргументите, започват с обидите. Явно сте на това ниво. Тук е форум, а не квартално РСВ и не бъркайте свободата с простотията!
Бебе Скитов,
ето ти един Географски Атлас от началото на Новата ера ( 2012 г. сме вече ):
http://www.euratlas.net/history/europe/1300/index.htmlП.П. Като го "прелистиш" през 100 г. = 1 век ( менюто в ляво ) и ми намериш къде пише Гърция преди 1821 г., ще те черпя докато кажеш: "Стига!".
Сега усещаш ли защо се дразнят някои от нагли пориви за сапуни, дядовци и баджанаците им Питагор и Сократ?
--------------------------------------------------------------
Остава план Б и ти да си промит мозък кат' "гърчето" Жорко, дет' да мислиш, че етнос може да се запази над 2000 години в чист вид? Демек този етнос е толкова "древен", че чак в последните 2000 г. са нямали държава, а какво да говорим за нация? ( риторично )
Понеже в последните 2 хилки години аз нация/държава Гърция не виждам никъде ( като изключим, последните 170 г. ).
-------------------------------------------------------------
Пак повтарям: Всеки има право на самосъзнание. Ако иска Жорко на джедай, елф или марсианец да се прави. На мен не ми пречи, докато не намеси думичките България и българи под общ знаменател.
За справка кои сме ние? Виж Атлас-а, откога сме и т.н. Т.е. подобен тон е недопустим от новопръкнали се държави ( по-млади и от Щатите ).
Скоро ще ги приземят и то лошо, понеже си го търсят сами ( смигам ).
Чиърс и кажи с кое не си съгласен? Слушам с интерес, понеже съм обиждал?