Гърция унищожи всичкоhttp://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=559434
п.с. Относно собственоста на гръцкия търговски флот,спокойно може да се каже ,че е на китайците,тъй-като са инвестирали 5 млрд. в него
Мислех те за по-умен. За съжаление съм се заблудил...
Невидимко,
Това е заяждане с мен. Само, че...
на мен ми е през оная р...
Не мен, а
съфорумците и четящите вкарва в заблуждениепоказващ пълното си неуважение към тях
и не само това...
Аз знам че
булгаранчето фло-чко е дребен лъжец. Още в стария форум, когато дилетанта пишеше по професионални въпроси забелязах, че недолюбва истината. И...
направих си извода, че няма как да е
българин след като
лъже като циганин!
Не за
булгаранчетата пиша.
Да ме прескачат.
Този форум беше създадем за да се информираме, не да се заблуждаваме.Има достатъчно слугинска преса за последното.
Та...
Да разбулим последната манипулация на тва рядко л....!Да допуснем, че фактите зад манипулацията са верни.
5 милиарда струват 20-тина съвременни кораба. А гърците имат над 2000 - и то, говорим, само за кораби над определен тонаж - тези дето следи статистиката. Т.е., ако това, което твърди рядкото л., е вярно - китайците притежават 1% от гръцкия флот.
На 10% да ги вдигнем - все тая - капка в морето.
Но... дори фактите в манипулацията на рядкото л... не са верни!Как стоят нещата.
Питомците на кака Меркел бяха напомпани с евтини кредити и се опитаха да преядат и в този бранш (действително направиха огромно нарастване в контейнерния превоз). Ама...
Кризата, както навсякъде, доведе до спад и в морския транспорт.
И хлътнаха. Взеха да дават фира.
Моят приятел Трангас казва, че Меркел предложила на гръцките собственици да изкупят корабите на закъсалите и питомници на цената на оставащите погасителни вноски към банките (т.е. да ги вземат, само и само да продължат да плащат вноските)...И
Не знам дали това с наклонения шрифт е причината и дали е точно така, но това дето излезе официално в пресата е, че...
китайците отпуснаха кредитна линия от 5млд. на гръцките корабособственици за да купят нови корабиот Китай,
вместо стари немски корита!
Бизнес!
През 2011 гръцкият флот остава най-големия в света. Πρώτος στον κόσμο ο ελληνόκτητος στόλος, според статия на която случайно попаднах вчера.
Не мислех да я пускам тук, но нали на лъжеца някой трябва да му втъкне един парцал в устата!
Та... така и така я пуснахме - да дадем още малко информация.
Въпреки, че брутния тонаж на гръцкият флот нараства (и е от флотите с най-нови кораби - над 30% са под 10 годишни), намаляват корабите с гръцки флаг.
Това може да радва
булгаранчетата, но не е добро за
българина! Защо - смятам, че в тази тема не е необходимо да се обяснява.
-------------------------------------
Между другото - малко - свободни размишления.Миналата година излязоха идиотски статии в западния печат за гръцката православна църква. (барбата цитира тук една от Франция)
Реслерчето, немското инвеститорче не е спряло да се пени и до момента.
Немците си бяха приготвили една програма (20млд.) "Хелиос" - за инвестиции във фотоволтаични системи на територията на Гърция, но нещо зацикли.
И случайно...Преди няколко дни Атинският архиепископ (главата на църквата в гр) обвини правителството, че умишлено саботира инвестиционните планове на църквата (във фотоволтаични системи) в полза на чужди компании, а с това и социалните и функции!
Нищо лично!
Пак Бизнес!
----------------------------
Пак между другото, някой слага шила на македончетата... не виждам как иначе можеш да се пениш и провокираш и двата си по големи съседа и то тези, благодарение на които си жив икономически. Глупави маши!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Зоро, видно е, че си умно момче. Пишеш интересни неща за миналото, па и за сегашното..Ела си дома да напрайм държава, брато! Иначе, да коментираме от разстояние, тва го моем.
Ако не искаш, ша те разбера, баси....то и на мен кат че ли не ми са прай държава.....
твой незлоблив фен и читател Дарки от БГе-то-то!
Даркииии...
Защо
"Зоро" бе, наборе! Те гърците могат да казват
Г.
Пък и
Зоро не ми харесва и не ми прилича - той е тънък, изтънчен, аристократ!
Пък аз съм див варварин 120 оки от подбалкана!
Сандокан по-ми харесва, а и по-ми прилича и на цвят и на кила!
Твой!
Сандокан.