Мисля, че си струва...
Предимства:
-има търсене;
-няма такива игрища;
-забележката на Trap, е много важна, но я слагам също към предимства. Защото означава, че няма да е апетитна за перачите, за разни трибуквени групи, гонещи големи, лесни печалби (това за тях е дребна работа). Освен това, една работа, колкото е по-трудна и със рентабилност под въпрос на прима виста, толкова вероятността да бъде успешна е по-голяма. А, и "маймуните на клона" ще са по-малко.

-евентуално ползване на евро пари
Ако решите да се хванете, следва сериозно проучване освен цени на парцелите, но и на материали, на изисквания и много сметки. Ако, например, теренът го направите затревен, разходът на вода ще е доста голям. Ако се спрете на друг вид, там пък цените трябва да се видят...
При всички случаи, ще ви трябват и съпътстващи дейности, които да ви носят допълнително приходи. Ще ви трябва паркинг. Ще има ли съблекални, бани, закрити игрища...?
Така, събирайки данни, може да си изградите цялостна концепция. Самото и осъществяване да стане поетапно. Например, първо да пуснете игрищата, след това ако има постройка...
Проучвайки цените, според вашите финансови възможности и от гледна точка рентабилност, може да се наложи промяна на концепцията и отново сметки...
Изобщо, много сметки ви чакат. Но си струва.
Недостатък, според мен, е, че е орташка работа. Не съм фен на орташката работа, още повече с приятели. Може би, да бъркам, но винаги съм я избягвала.
Желая ви най-искрено успех. Мисля, че ще успеете.