Тука има ли нещо интересно? Я един факт - избрали са някаква приятелка на ЦЦ в СГС (Гоголчо, извинявай, ама няма да прочета дългите размишления на еди кой си - нямам толкова време, а и си пазя очите, ще взема да сложа очила ако прочета всичките ти линкове и копия). Тоя ЦЦ е голяма работа - досега плюеше съда и ВСС, сега се оказва, че можел да му влияе. Е, аз няма да съдя за някого само по това, дали се познава с ЦЦ или не. Но смътно си спомням за някои фрапиращи решения (или липса на решение) на СГС и няма да ми бъде мъчно, ако ги сменят всичките. Нов бардак не се прави със стари к..ви.
Аз друго не мога да разбера. Хората у нас (вкл. и аз) ако сме тъпи и не разбираме, че ББ е най-големия престъпник на света (Бин Ладен му правеше малко конкуренция, ама го гръмнаха), защо чужди лидери се срещат с него, а определено избягват президента ни. Миналия месец и Бан Ки Мун дойде да се види с него. Няма ли кой да им даде да прочетат великите мислители тука, че да им светне малко.
Гоголчо, знаеш ли нещо за Миро Найденов. В банковата тема видях, че Коганев и в него се е влюбил. Гледах го скоро по телевизията с някакви "наводнени" пилета, ама нищо особено. Сигурно съм пропуснал нещо...