Изобщо не се съмнявам, че на власт е една партия, изградена по модела на БКП от `45г. с еднолично управление и със заявка за взимането на цялата власт в държавата. Ако това се случи, гербаджиите ще се разправят силово с опозицията и още по-силово с подкрепящите ги идиоти от Атака. Както виждаш в лицето на Джими си имаме чист пример, че силовите методи се харесват на хората. А Джими е грамотен и вероятно работи нещо, тоест не гладува. Представи си каква френетична подкрепа ще получи ББ, ако започне да бие циганите за щяло и нещяло и да стреля по крадците на ябълки. Всичките "патриоти" с потниците и ракийката ще се насерат от кеф. На онези от Атака и ЦЦ акълът им е колкото на едно заклано пиле, та не виждам защо да не се случи, ако това ще им даде цялата власт... Медиите насъскват ли хората против мангите? Да си чула напоследък някой да възразява срещу изрази като "циганска престъпност" и "ромски набези"? Медиите отразяват ли поредното полицейско убийство по геройски начин? Някой да е изразил притеснението си от факта (това е факт, Джими), че вече си имаме 14 жертви на полицейско насилие? Под жертви разбирай само ТРУПОВЕТЕ, а иначе жертвите, останали живи, не ги броят...
Аз не приемам лично нещо от Джими, нито се обиждам на нещо - той поне е честен със себе си и с нас. Просто взимам предпазна мярка, докато все още мога да кажа нещо и да го спася от тежък грях. Абсурдът ме притеснява... плаши ме дори. Феодалите дори искат да си напишат закон за дерибейския лов... което ми напомня на сцената от "История на света", в която кралят стреля по селяни с ловната си пушка. Идва някакъв съветник и казва "Кралю, да бягаме, народът прави революция.", а кралят отвръща "Но как така? Аз съм техният суверен, те ме обичат... ПУСКАЙ!" и от една площадка му хвърлят някакъв дрипав селянин, вместо чинийки. Кралят стреля, не улучва и казва, мърморейки, " хммм... бие малко вляво..."
Когато на власт застанат социопати, всички отрицателни човешки качества се превръщат в предимство - доносничеството, натегачеството, подмазвачеството, идолопоклонничеството, раболепието... ще станат модерни ОТНОВО. Да служиш ще е най-достойното поведение, а да служат вярно могат само зомбите бездушни.
Аз не мога и това е много голям мой недостатък при бъдещото управление на герб, което един Путин знае колко ще продължи. Имай предвид, че както смазването на унгарския опит за отхвърляне на руското робство сложи край на надеждите на България за отхвърляне на съветското робство, така сега падането на колене пред Русия ще сложи край на надеждите за европейско бъдеще на България.
Каква ирония - гражданите за европейско развитие на България ще сложат край на това развитие. Прилича ми на Корейската Народна Демократична Република, която нито е република, нито е народна, нито е демократична, а дори не и съвсем корейска... Е, поне ще заприличаме на тях.