Герб и икономическото развитие, обещанията преди и фактите след една година:
http://ikonomika.org/?p=4146Оправданията на топ гербера, че предишните били изхарчили парите /явно си мисли, че не е ясно на всеки какво оставя едно правителство при сдаване на властта на следващото/ нещо се поизтъркаха, разбрахме за некомпетентността да: правиш обещания без да си си направил труда да провериш в какво се забъркваш, били изненадани еми това говори само едно - кофти подготовка, кофти екип.
Ако не се стегнат дупе да НИ е яко, защото тяхната е лесна.
Един прост пример как ни третират, като малоумници.
Има изискване отчетите на търговските дружества да се публикуват в АВ, най - простата сметка показва, че освен пълненето на хазната /облекчават си живота/в същото време усложняват нашия.
Чух шефа на АВ да казва, че става въпрос за 250 000 фирми, с цена 35лв. /ако се пускат онлайн иначе 50лв./ за екстрата. Без таксите към онези банки говорим за 8 750 000лв. /само на първо четене/, всеки един притежаващ ТД е отделил поне един работен ден или е заплатил за услуга на някой да се справи със задачата, тук говорим за още минимум 50лв., което прави още 12 500 000лв.
Убеден съм, че нормална софтуерна фирма ще върже НАП /мястото, където всяка година към края на юни отчетите вече са налични/ и ще прелее информацията в АВ срещу не повече от няколко десетки /най - много стотици/ хиляди лева, еднократно вложение спестяващо за години напред времето, нервите и парите на хората гласували доверие на мозъците имащи претенция, че са способни да обслужват интереса на избирателя
Забележка: Аз отказвам да ме "Управляват", предпочитам, когато избирам някой на работа - това смятам, че правя гласувайки да употребявам термина "Да ме обслужват".
В момента в който обслужването НИ премине в управление има конфликт не водещ до нищо добро.