А аз мисля, че можем да си се върнем към старото лафче и барба да си седи тук, темата не е актуална
Вчера пуснах нова функционалност и тя вече действа. Собственикът няма да пише два дни, защото изпростя твърде много. Системата с +/- явно помага при изключения, тук става въпрос за клиничен случай. За да не се започва полемика пак и въпросителни - Scyther му запуши устата този път. Ако след два дни пак се осере - още 30 точки и ще може да пише след 30/5=6 дни.
Айде няма нужда всички да играем по свирката на една откачалка. Тук не става въпрос за различно мнение, а за обикновен простак-провокатор. С различни възгледи са и тези, които правят секс с животни, ама не сме длъжни да ги гледаме как го правят - да ходят в гората да търсят таралежи.
И още нещо за системата с +/- - форумът определено отразява нашенската действителност. Тук не става въпрос да натопиш другарчето (вина, явно влачена от соц-времето), а за изразяване на ясна позиция, без да те е страх какво ще каже съседът. (Имам предвид, че не се ползва активно и простакът и престъпникът получават свободно поле за изява.)