Аз може и да съм младо момче, но ще ти кажа нещо дет' няма го написано в книжките и да го видиш по някой канал на ТВ-то, че да "блеснете" после като го повторите в стил - аз съм умен, щот' по БиТиВи-ту казаха така ..... или го прочетох от вестник Сън.
------------------------------
Никой не напада Силният, а се съобразява с него!
В момента сами сте се навели на всички с изути гащи и после се вайкате, ама те и тия ни наебаха ... пак. Вчера ни ебаха, днес ни ебаха и утре ще ви наебат.
Такава ви е стойката в момента да го наречем, която сте заели БГ-стан като цяло.
------------------------------
Т'ва е от статиите, които изтрих, а ви бях подготвил цяла серия, щот' не ми е проблем да разработвам по 50-100 казуса едновременно. Като се уморя или зацикля по казус Х, спирам и почвам да бутам другия и ги въртя докат' ми харесат. Всичко беше обяснено като за първи клас.
Но, колкото пъти ме изтрият ( толкоз пъти ) и аз ще се трия, щот' вие имате проблем, а не аз.
После тия статии и разработки не мога да ги въстановя, щот' пробвай веднъж да напишеш нещо и Пазарът ще те оцени.
Ако събереш повече от 1000 уникални посещения - да те прочетат над 1000 души = продажби = ела и ми се обади да те поздравя за постижението.
-----------------------------------------------------------
П.П. А, как се правят над 100к продажби вероятно няма да разбереш цял живот, но си тръгнал да ме "съдиш"
Удивявал съм се как хора коментират неща, от които не разбират като оня фростия Мечок, дет' му викам: Стига ми надува главата колко си велик, ами напиши 2 страници и да видим колко хора ще ги прочетат като ги изнесеш във форма извън форум.
Покажи ми как става, щот' аз съм прост? И Пазарат ще ти отговори - не аз какво си направил, но да не е форум - сайт, блог, книга, клип, филм и т.н.
Във форум няма как да хванеш дали някой те е прочел или прескочил директно - нищо, че ти сам си се чел 100 пъти да се възхищаваш колко си умен от себе си - щот' си ми казал на мен, че съм прост примерно.
Пазарът ще ти върне 0 като резултат, ако се изнесеш като външен проект, щот' никой не го интересува аз колко съм прост дори и да е така
-------------------------------------------------------------------------------------------------
П.П. Ето ти пример как се пише статия, четена 70к пъти да добиеш представа. Там никъде не съм изразил какво е моето мнение - затова е четена толкоз масово. Демек чувства зероу от моя страна кат' ви смятам.
Прегледай и 20-те коментара, където доуточнявам защо това ще се случи точно така, понеже има няколко интересни въпроса, които ми набиха, но 'орицата питат възпитано и с уважение - затова им отговарям. Иначе следва у лЕво кат' вземе някой да ми се "кара" - все едно той ми плаща водата, тока и хладилника.
http://marandi.blog.bg/biznes/2010/10/12/6-meseca-sled-prognozata-mi-za-q1-na-2011-godina.618963От 14 конкретни елемента на прогноза всичко уцелено до запетайката, барабар с предсрочните ви избори, дет' се случиха.
Писана е 2010 година и всеки втори вече е "специалист" и вика - ами много ясно - то всеки знаеше, че така ще стане и тогава пак се ме помислиха за изтрещял и иди обяснявай, че нямаш сестра.
Ами, що не го написахте вие тогава през 2010 и да не водим тия простотии аз за психиатър ли съм или не съм - нали на всеки втори му било ясно.
----------------------------------------------
Нямате пример за световна звезда, която да е станала такава, защото е викала на другите, че са изтрещяли или фрости. Пазарът не го интересува това, па вие се мислете за двИзди щот' сте се изсрали по някого и ви е олекнало, че не спирате да ме плюето от 5 години вече, щот' и мен не ме интересува какъв съм - да ти кажа под секрет
-----------------------------------------------
Българите си сменете чипа и то рязко иначе ще продължавате да го духате яко като последна фитка на кавала в Европа, твърдо закотвени