Маг,
В момента, Маранди е в емоционална дупка. На всеки му се е случвало. Според мен, момчетата му правят добро, активират съпротивителните му сили, макар че, тяхната изява е по доста неприятен начин. Досадно ще повтаря (не, че не съм луда за връзване ) - нищо лошо няма да се случи на децата, включително и на неговите бъдещи.
Съжаление или хвалебствия, не само няма да му помогнат, а обратното - ще му навредят. Първо "неуважение", после "обич"
Първо шамарчета, после галене ...
Приятен ден!
Предполагам в "сатурнова" дупка съм изпаднал, както шпрехат астролозите? Ърмм ...?
Ама ми мина рождения ден и остана "епитета", дет' ми лепна без да си ме виждала никога през живота си, но го раздаде с охота.
-------------------------------------------------
Някога не сте ли се замисляли, че Християнството е преправена/пренаписана религия и е пълен фалш в наши дни?
Правен е един събор, където от над 120 евангелията на очевидци се избират само 4-ри, които познавате днес и те били официалните - други никога е нямало.
-----------------------------------------------------
Питам простичко: " По твоята логика ( псевдо-християнска ), ако слезе в момента Исус от небето да ви помага - ти предлагаш първо да го разпънем на кръста и кат' пукне после да му правим фен-клуб с барбекю?
Кой ще дойде да помогне при подобна гаменщина? Той да дойде да помага някой, а ти вече си нагласила брадвата да го заколиш на дръвника? Не мислиш ли, че той щом може да помогне, може и да разбере веднага какво му се готви, щот' е малко по-умничък от вас? ( риторично )
------------------------------------------------------
Мислиш ли, че т'ва човешко и рационално като "схема" - че ми дрънкаш лафчета първо шамари, после прегръдки? ( риторично ) и те питам дай пример как ще стане това?
------------------------------------------------------
Чиърс! ( и си оправете чипа ви казах, щот' догмите ще ви утрепят, на които робувате ) Някой яко ви е промил някога, че чак сте неадекватни вече
После аз съм бил луд, а за мен вие сте доста откачени по моите стандарти, ама съм възпитан и си мълча