Имотко,благодаря ти,че се включи,сигурна съм и в това,че поста ти е изключително добронамерен
За инвестициите само ще припомня един лаф, който не е мой, разбира се: Винаги, когато развълнувано купуваш нещо, друг, не по-малко развълнувано, ти го продава. Никога не го забравяйте.
Според мен,това е най-добрата сделка,погледната от емоционалната страна,която при търговията с всичко не е най-подходяща,както отбелязваш и ти.
За картините на т.нар. стари български "майстори": това за мен няма стойност и, съответно, няма как да я запази. Може и да съм тъп лаик, не знам.
Тук,че си лаик съм съгласна,но не си тъп и това е сигурно
Повечето хора разсъждават като теб,което си е в реда на нещата,има и много други,мислейки различно.Приеми го благодушно,просто един различен и страничен поглед за влагане на пари
За апартаментчето в Созопол - хубава дупка, дупка щото е на земята, да не си помислите нещо друго, направена. Ако ти трябва за лично ползване, точно такава и точно там, става. Някой много развълнувано ще ти я продаде за 32000 евро, след като е опитвал година-две да я продаде за 45000 евро.
Тук,мога да се съглася само при лошо строителство.Знам комплекса,познавам хора имащи апартаменти там и не съм чула за проблеми със строителството,но може и да излезеш прав.
Колкото до това,че е на земята,при летен имот това е предимство не недостатък.Само си представи,че всички общи части са задният ти двор или как "тичаш" за най-малкото нещо до 3-тия етаж
Няма смисъл да гадаем,ако някой се интересува сам ще прецени,затова написах,че не е зле да се погледне.
Колкото до парцелите,материята е деликатна,но мен не ме е "страх" от нея.
Същевременно съм съгласна с теб,с парцелите, умната
Поздрави и успех и на теб,пък ако намериш нещо интересно се похвали тук за да се зарадваме заедно !