Нека все пак някой по-малко луд да обясни какво общо имат публичните продажби на закъсали ипотекари с реалните пазарни цени на НИ?
Не съм сигурен дали отговарям на условието "по-малко луд", но ще си позволя да отговоря:
Само при този тип продажба е известна цената, на която се е сключила сделката. Тази цена я приемам за базова и увеличена с разумен процент показва какви са реалните цени на НИ в даден район.
Ти как определяш реалните пазарни цени на НИ? На база "оферти" ли? За мен "офертните" цени показват най-често мечтите или нуждите на продавачите.
.................
Спокойно може да се каже че това са офертните цени. Виж това мое изследване което ще ти предоставя безплатно и което показва как се тушират раздутите цени на продавачите от купувачи-мечтатели! :
.......................................................
САЙБИЯ 31 [ Отговор ]
Re: 900 метра от паметника Левски
24-05-2010 - 15:39:32 Регистриран: преди 13 дни
Нещо много некоректно ми направи впечатление на конкурентния сайт. Когато напиша на търсачката парцел и къща в кв.Редута, ми излизат всички оферти със средна цена едва Е249 772. Оказва се обаче, че има и следните оферти:
10 EUR
ПАРЦЕЛ
град София, Редута
668 кв.м, Регулация, Ток, Вода, УПИ в близост до парк 'Гео Милев' и зала 'Фестивална', с Виза и Утвърден идеен проект за жилищна сгр
------------------------------------
200 EUR
ПАРЦЕЛ
град София, Редута
501 кв.м, Регулация, Ток, Вода, INVEST PROPERTIS предлага парцел срещу обезщетение на комуникативно място в кв. Редута.Възможно РЗП
------------------------------------
5 000 EUR
ПАРЦЕЛ
град София, Редута
250 кв.м, Регулация, Ток, Вода, ОБЕЗЩЕТЕНИЕ !!!!!!!!!!!!!, РЗП-1000 м2, 2 калкана,
-------------------------------------
18 600 EUR
ПАРЦЕЛ
град София, Редута
620 кв.м, Регулация, Ток, Вода, ПРЕДЛАГАМЕ БЛИЗО ДО ПАРК ГЕО МИЛЕВ в кв. Редута парцели с различна квадратура: 301 кв.м; 338 кв.м;
........................................................................
20 000 EUR
ПАРЦЕЛ
град София, Редута
581 кв.м, Регулация, Ток, Вода, INVEST PROPERTIS предлага парцел срещу обезщетение на комуникативно място в кв. Редута. Надземно РЗ .
...................................................................
Всичко това означава, че поне 5 от 21 оферти са нестински и цените са нереално ниски!!!
Отговор