Бебе Скити,
в статията, която пуснах "махнах" някои неща, за да не се "делите" - иначе щях да ви разцепя, а повярвай ми това е последното нещо, което бих целял сред българи.
1. Махнах привидното ухажване между еколози и управляващи. В един отбор са - вярвай ми.
2. Махнах изсичането на горите през 2-рата Световна война и помощта към Германия срещу хартийки, че имат да ни плащат. После по "мирния" договор - тази клауза отпада и нищо не ни дължат на нас като репарации, а Горите ни са разсипани тогава.
3. Още по-смешно става, когато още не сме приключили с изплащането на репарациите от 1-вата Световна война, а вече трябва да плащаме и за 2-рата Световна. Дървесина, кожи и златни франкове. Тогава са обезлесени цели региони в хектари ( стотици и хиляди ).
Плащате ги и до днес реперациите, ама не го знаете.
4. Махнах варварството на Османска империя при превземането на Родопите, когато първо се е опожарявало, а после се е "воювало". Само Родопите са "превземани" по този начин - 50 години период, поради бурната им съпротива. Затова пускат огънят напред.
5. Махнах и ударното залесяване от родителите ви в 5 области + в цяла България ( мога да ги посоча по региони ) след репарациите, когато плащаме чрез изсичането на горите си до 1960 година.
6. Махнах .....
...... няма да ти казвам колко нещо махнах от статията си, за да не ви деля вас - българите и вие пак им се вързахте, а?
П.П. Не ме питай колко кореспонденция и архиви съм прегледал за 2 странички статия в исторически аспект
Затова ми е по-лесно да се правя на прост ( Рус ).
Ай, за Империята, че Русото някой ден ще го няма - трябва да сте готови за тогава и да сте заедно