България може да възкръсне,само ако се извърши истинска лустрация и то само в съдебната система,но наистина до девето коляно.(случаят Цацаров е не само показателен) След това всичко и навсякаде постепенно ще си дойде по местата.
Да. Лустрация, но във цялата държавна администрация....Не надценявай комунетата....в момента са се насрали от страх, вервай ми!
И не точно и само от народа...те знаят отде им идва...не мое да слугуваш на двама господари, да цоцаш с години и после да се ебаваш....
Освен тва за региона плановете на великите сили едва ли включват комунетата, тъй че подкрепа няма да имат отвън ..
ПП А назначението на Пеев-ски от ДПС за шеф на националната сигурност нема кво да го коментирам...се едно оня, педофила да го направят председател на Агенцията за закрила на детето.....или оня, масовия убиец Чекатило или Брейвик, за шефове на здравеопазването, баси!
Външна намеса имаше в мрежата...организирането на протеста имам предвид. Но народа хвана "рецептата" как става, отърси се от страха някакси...Много ме беше яд на тоя страх, на тва навеждане до земята....Заприличахме на гърците от три дена насам. Виждам им лицата на хората, други са, спокойни и по-уверени...тва са хората, които са наясно кво искат...а щом искат, ще намерят и пътя и начина.
Много ме дразнят старите шибани политолози-курви! Днес пак обясняваха, как трябвали професионални политици (като тия в парламента ли?) от другите партии, как народа бил неспособен и безпомощен без тех, просто трябвало само да станели по-честни(?) и да имало контрол(?)..сега не бил момента за смяна на модела(?) :
Ми кога е момента, бре педали?..От 23 години се не е момента, да го ева!..Ха ха ха! Ама теа верно ни сметат за мноу тъпи, баси!
Ена гилотинка на Батемберг, е тъй, превантивно, и един нотариус до нея, па да решат отде да минават - дали през нотариуса или под ножа...сичко ша върнат, вервай ми! И моя сценарий е толкова реалистичен, колкото и вашия варянт, комунистите с кръв и диктат да управляват......т. е ТВА НЕ МОЕ ДА СТАНЕ!..Просто си бърборя.......