Тц ... гражданин на света съм + това смъртен
Много се изхабих от доброжелатели за 5-6 години. Накратко:
- първо предупредих за имотния срив и 'орицата да внимават с ипотечките;
- после как задаващата се дериватна криза от УСА ще помете Европа и света ( тогава само с Асенката се разбирахме )
- после, че БФБ-то ще го отнесе поне с 70-80% декапитализация ( пак само с Асен );
- после че рецесията ви става хронична, а вече е системна депресия.
------------------------------------
Медиите в последните 2-3 години ме повтаряха като папагали още на следващия ден с цели екипи и гости-експерти, което не е лошо - нямам техния ресурс.
Всичко е описано в блог-чето, но вече се махам, понеже ТИМ го купиха, а няма как да си сложа името при подобна репутация и човек, който се самозапали заради тях. Та, това беше последния постинг там, но общо взето всичко съм ви разказал какво ще се случи. Съжалявам, че бях обещал още 3 статии там, но се смени собствеността и вече е неприемливо за мИня.
http://marandi.blog.bg/biznes/2013/07/02/set-me-free-before-you-press-delete-ostavi-me-svoboden-predi.1126095линк на песента с превод ( понеже ТИМ вече не позволяват да се качва от ВБокс, само от ЮТуба-та:
---------------------------------------------
По принцип можеше да е доста по-добре, но вече това, което виждам няма спиране, а това беше идеята. Сега ще се лутате малко, но след 2020 г. ще стане доста атрактив БГ, дотогава ще е много трудно, а можех да ви сваля времето в пъти в рамките на макс. 1-2 години и после рязко нагоре, но вече се отказах - липсва доверие.
Както се измайтапи един колега на лични в блог-чето - вика, надживял си времето с 50-100 години напред. А, друг ме беше измайтапил в инвестор, че 1 мой пост - после следват рокади на средни управленски нива веднага.
Но вече съм много уморен - тролчетата победиха и освен блог-чето, вероятно ще си набия и шутовете от инвестор ( пак ТИМ вече ) - понеже ми се изредиха хиляди никове да ме плюят и няма смисъл. Като няма доверие - шутове отзад, пътя и чантата за хляб.
Минавам в нелегалност - демек в почивка - младите да поемат и те вече и да имат попътен вятър
Чиърс - хихи