Ха....тва извинение стана малко като онова, дет накарали Иванчо да се извини на Марийка, че не била к*рва:
- Марийка не е к*рва?! Ха! Извинявай!
Ама не е лошо да има някой дет се драчи от време на време, че да събужда форума Иначе е едно прекалено спокойно и лежерно.....пък и не мисля, че на някой му липсва мярка и да не знае къде е границата
Както виждаш дал съм пълен шанс да блеснат и си четете Новинаров/Додов пардон.
Т'ва да помпиш изкуствено провален проект с цел да го шитнеш после на някого няма как да стане и затова в момента Новинаров, пардон Додов генерира изкуствен трафик кат' форум.
Също помня кат' го питах да ти помогна ли и как той ми се изсмя насреща - че "проекта" бил благотворителен за юзерите и нямало да го продава, а в момента от 1 година му помпи цената,ама фейк?
-----------------------
Разбира се, аз съм фрост, сляп и глух и най-вече Рус - и осрах светинята, дет' даже няма кол център или модератор, който да ми отговори на семплия въпрос: "Загубих ли си времето с 800 поста за колко години досега?"
В БГ-стан ви е системна грешката, че всеки се има за уникум и че може да прави другите на фрости.
------------------------
Вече цялата ви система е такава - и затова съм го казал много кратко в прогнозата си какво ще се случи с БГ-стан.
Много вождове - ма, малко индианец да изкопа нивата.
Сърдете се на себе си! Ако не беше Булкан и Неграмотника да ме поканят + още няколко други ник-а - едва ли щях да разбера за феноменалния, гига, ултра, мега проект - където го питаш като човек: "Имаш ли нужда от помощ?"
И то ти се звери насреща, че си бил фрост, че ти праща и заптиета кат' Барби и още 10 ника да те храчат все едно съм изял кофичката мляко на детето сутринта, че ме и "модерираха" и к'во ли още не беше. Че водехме служебни кореспонденции: "Защо?"
Енджой БГ-стан!
П.П. Ъъ ... 'сфинявайте, щот' съм се "драчел", как зовут у болгарскаму!