Фло чатка химията, а той е против, значи всички трябва да сме против хехе
А специално формалдехид се отделя от много неща в къщите ни.
Виж сега, аз примерно веднага си признавам, че от споменатите няколко химикала, успях да отделя само формалдехида. Другите нито успях да ги чуя, нито да разбера, що е то. Простотия, братко.
Ерго, моято собствена ограниченост стана причина за да плъзнем разговора в една ... вероятно неудачна посока.
За мен беше изключително показателно, че специалистът изричаше имената с мъчително неудобство.
Нека не забравяме, става дума за около 600 химикала, които се доставят с влакови композиции в огромни количества.
Да, лекарството се прави от дозата. Тази стра максима иде да ни напомни, че едно и също вещество, давано в определени количества и по схема, е мощно лекарство, а същото то, но давано в по-голреми кол-ва се превръща в убийствена отрова.
И понеже знам, че много те бива да работиш с главата си и с информация, да те питам нещо:
може ли напълно гарантирано да изключиш, че формаалдехидът, който е гарниран с химикал 147 от списъка и химикал 596, в присъствието на реактив № 54, няма да доведе до реакция, при която се получава отрова на 6-та степен, сравнено с изходното положение. Или пък на 4-та, или
Прав си, не е задължително да вярваме на "капацитети".
Фло със сигурност разбира повече от всички нас, взети заедно, но защо да го вкарваме в нерешими ребуси.